Kim Kardashian édesanyjáról bikinis fotót posztolt: 4. szülése után nem sokkal készült a kép Kris Jennerről
Kris Jenner elképesztően festett negyedik szülése után.

kim kardashian kris jenner cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kim Kardashian gyakran nosztalgiázik a közösségi oldalán, tinédzser- és gyerekkorából számtalan fotót feltöltött az elmúlt években rajongói legnagyobb örömére.

A retró képek mindig nagy sikert aratnak, követői azon a felvételen is ámultak, amit édesanyjáról, Kris Jennerről posztolt.

Kris Jenner bikinis fotója

Az alábbi fotó azután készült a sztáranyukáról, miután életet adott negyedik gyermekének, Rob Kardashiannek, fiát 1987 márciusában hozta a világra, ekkor volt 31 éves. Lányai, Kourtney 1979-ben, Kim 1980-ban, Khloé 1984-ben születettek. Miután Bruce Jennerrel összeházasodott, még két lánya lett, Kendall 1995-ben, Kylie 1997-ben látta meg a napvilágot.

Ahogy a felvételen is látszik, Kris Jenner fantasztikusan festett, miután Robot a világra hozta. Szerencsés alkatnak mondhatja magát: "na most már értem, kitől örökölte Kendall Jenner a gyönyörű modell alakját", "mennyire bomba volt Kris már akkor is" - fogalmazták a rajongók.

Nem csak fiatalon volt csinos, napjainkban is remekül fest. Az üzletasszony novemberben ünnepelheti 65. születésnapját.

Alapvetően jó génekkel rendelkezik, ám számos szépészeti beavatkozás is közrejátszott abban, hogy ilyen fiatalosan tartja magát. Nem mondott nemet a botoxnak és a ráncfelvarrásnak, illetve a melleit is megcsináltatta. Többen azt pletykálják róla évek óta, hogy az orrát is plasztikáztatta, de azt állítja, hogy ez hazugság.

- Sokan azt mondják, hogy megcsináltattam az orrom, pedig sosem feküdtem vele kés alá. Én ezzel az orral születtem - vallotta be 2015-ben az E! Newsnak.

Hírességek édesanyjai

Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan festenek a legnagyobb világsztárok szeretett anyukái.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük