Bombázó lett A kör ijesztő kislányából - A fekete hajú horrorsztár így néz ki ma

Daveigh Chase-ből gyönyörű nő lett - az egykori gyereksztár már 28 éves.

beauty and style
Top olvasott cikkek

A 2002-ben bemutatott A kör című horrorfilm igazi klasszikusnak számít az ijesztő filmek kedvelőinek körében. A történet szerint van egy videokazetta, amit, ha megnézel gyanútlan kíváncsiskodóként, kapsz egy telefonhívást, miszerint hét nap múlva meghalsz. 

Így néz ki ma a film kislánya

A végén kiderült, hogy a sztori valójában egy kislány - név szerint Samara - szomorú történetét meséli el, aki így akar bosszút állni az anyján, aki egy kútba dobva megölte őt. A filmben Naomi Watts volt a főszereplő, de a film gyereksztárja, a Samarát alakító Daveigh Chase ellopta show-t, és ma már szinte mindenki csak rá emlékszik a filmből.

A fekete, hosszú hajú kislány, aki a tévéből kimászva gyilkolt, mára felnőtt nő lett: Chase idén 28 éves lett. Sajnos a legtöbb Hollywoodban felnőtt gyereksztárhoz hasonlóan ő is elkallódott: úgy néz ki, börtönbe is vonulhat drogbirtoklás miatt. De nem ez az első eset, hogy gondja adódott a hatóságokkal: tavaly hagyott meghalni egy férfit egy kórház előtti autóban, novemberben pedig ellopott egy autót, és azzal furikázott a városban.

A színésznőt öt éven át láthattuk a Hármastársak című sorozatban, azonban szinkronhangként lett igazán népszerű. Ő adta Lilo hangját a Lilo és Stich című filmben és sorozatverziójában, de a Chihiro szellemországban főszereplő kislánya is az ő hangján szólalt meg.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük