Bombázó lett A kör ijesztő kislányából - A fekete hajú horrorsztár így néz ki ma
Daveigh Chase-ből gyönyörű nő lett - az egykori gyereksztár már 28 éves.

daveigh-chase-kor-kislanya-2018-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A 2002-ben bemutatott A kör című horrorfilm igazi klasszikusnak számít az ijesztő filmek kedvelőinek körében. A történet szerint van egy videokazetta, amit, ha megnézel gyanútlan kíváncsiskodóként, kapsz egy telefonhívást, miszerint hét nap múlva meghalsz. 

Így néz ki ma a film kislánya

A végén kiderült, hogy a sztori valójában egy kislány - név szerint Samara - szomorú történetét meséli el, aki így akar bosszút állni az anyján, aki egy kútba dobva megölte őt. A filmben Naomi Watts volt a főszereplő, de a film gyereksztárja, a Samarát alakító Daveigh Chase ellopta show-t, és ma már szinte mindenki csak rá emlékszik a filmből.

daveigh-chase-kor-kislanya-2018-nagy

A fekete, hosszú hajú kislány, aki a tévéből kimászva gyilkolt, mára felnőtt nő lett: Chase idén 28 éves lett. Sajnos a legtöbb Hollywoodban felnőtt gyereksztárhoz hasonlóan ő is elkallódott: úgy néz ki, börtönbe is vonulhat drogbirtoklás miatt. De nem ez az első eset, hogy gondja adódott a hatóságokkal: tavaly hagyott meghalni egy férfit egy kórház előtti autóban, novemberben pedig ellopott egy autót, és azzal furikázott a városban.

A színésznőt öt éven át láthattuk a Hármastársak című sorozatban, azonban szinkronhangként lett igazán népszerű. Ő adta Lilo hangját a Lilo és Stich című filmben és sorozatverziójában, de a Chihiro szellemországban főszereplő kislánya is az ő hangján szólalt meg.

Ezt is szeretjük