Saját lányát is bántalmazta a színészlegenda
Részletek!
Klaus Kinski idősebb lánya azt állítja, apja gyerekként bántalmazta.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A rajongók sokszor elfelejtkeznek arról, hogy a sztárjaik is csak emberek, és nem feltétlenül a becsület lovagjai a való életben. Sokukról haláluk után derülnek addig titkolt dolgok, mint például mindenki Derrickjéről, Horst Tappertről, aki a Waffen SS tagja volt, vagy akár Klaus Kinskiről, aki szexuálisan zaklatta a lányait. 2013 augusztusának végén jelentették be, hogy újra kiadják Kinski leghíresebb filmjét, a Nosferatut, ezzel párhuzamosan pedig ismét cikkezni kezdtek a híresség múltbéli tetteiről.

Klaus Kinski
Pola Kinski
Nikolai Kinski
Nastassja Kinski

Megemlékeztek arról a nem kis botrányt kavart eseményről, hogy idősebb lánya, Pola a Kindermund, vagyis Gyerekszáj című leleplező könyvében azt írta, apja gyerekkorában éveken át bántalmazta - többször szexuálisan is. 

Megerőszakolta a lányát

Ötéves volt, amikor  az első eset történt, amit 14 éven át újabbak és újabbak követtek. Különösen szülei válását követően érezte úgy, hogy az apja nagyon nem szeretheti. 

Klaus Kinski ekkor még jobban kihasználta a lányát, akit a dühkitörések és a megerőszakolások után elhalmozott ajándékokkal. 

- Egyszerűen elvette, amit akart. Számára egy szexuális kis tárgy voltam, akit selyempárnára fektetett - nyilatkozta 2012 januárjában a 60 éves Pola Kinski a Sternnek.

Klaus Kinski a filmjeiben gyakran játszott zsarnokokat vagy bűnözőket. Pola azt állította, apja a való életben is olyan volt, mint a szerepeiben.

- Amikor láttam egy filmben, mindig megállapítottam, hogy a vásznon ugyanolyan, mint amilyen otthon is. Ő valójában minden embert bántalmazott. Soha senkit nem tisztelt - mesélte.

Nastassját is zaklatta

Miután Pola elmesélte kálváriáját a sajtónak, féltestvére, Nastassja is beismerte, bár apja őt nem erőszakolta meg, de szexuálisan zaklatta.

- Próbálkozott. Mindig túl erősen szorított magához, annyira, hogy nem tudtam tőle szabadulni. Megcsókolta az arcomat, de az nem egy szeretetteljes apai csók volt, hanem valami más. Akkoriban négy- vagy ötéves lehettem. Örülök, hogy már nem él - olvashatóak az 51 éves színésznő kemény, de őszinte szavai a Bild am Sonntagban.

36 éves féltestvérüket, Nikolait sokkolták Pola kijelentései. Azt mesélte, szégyelli magát az apja miatt, és hogy korábban nem tudott semmit apja múltjának erről a részéről.

- Gondolataimban Polával vagyok. Ő a testvérem, és szeretem, függetlenül attól, hogy valami visszatartott minket attól, hogy igazából egy család legyünk - közölte a Bilddel.

Hogy miért várt Pola Kinski 60 éves koráig a leleplezéssel? Már nem bírta elviselni, hogy apjáról egy idealizált, hamis kép él mindenkiben, úgy gondolta elérkezett az idő, hogy megtudják, milyen is volt valójában.

- Már nem bírtam hallgatni a dicsérő szavakat: "Ő volt az apád? Remek lehetett! Micsoda egy zseni!" Mióta meghalt, csak még jobban istenítik - árulta el.

Klaus Kinski 1991. november 23-án halt meg szívrohamban. Pola a Gislint Kühlbeckkel kötött, első házasságából származik. Nastassja édesanyja a színész második felesége, a színésznő Ruth Brigitte Tocki, míg Nikolaié a harmadik feleség, a vietnami modell, Minhoï Geneviève Loanic.

Ezt is szeretjük