Diana 28 éves unokahúga álomszép - Kitty hercegnőként tündökölt az esti partin
Kitty Spencer lélegzetelállító estélyiben tündökölt a Serpentine Galéria nyári partiján.

kitty-spencer-serpentine-parti-2019-estelyi-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Tegnap este tartották meg a Serpentine Galéria ez évi nyári partiját, melyen tobzódtak a brit előkelőségek. Még Diana hercegnő unokahúga, a 28 éves Kitty Spencer is ott volt a rendezvényen - és természetesen mindenkit túlragyogott a különleges ruhájában.

Ilyen gyönyörű Diana hercegnő unokahúga

Kitty Spencer egy álomszép ruhát viselt az eseményen, amiben úgy festett, akár egy igazi hercegnő. A hófehér estélyit strasszos derék- és nyakrész és egy áttetsző köpeny dobta fel. Ebben a szettben le sem tagadhatta volna, hogy ő is a királyi család tagja.

Sem a ruháját, sem őt nem győzték dicsérni a kommentelők, akik szerint ebben a ruhában különösen emlékezteti őket az elhunyt szívek hercegnőjére. "Álomszép, mint egy igazi hercegnő! Látni benne Dianát, csodálatos nő", "Ez a ruha valami meseszép! Mintha Diana is viselt volna hasonlót", "Nem kérdés, hogy ő volt a legszebb nő a bulin".

kitty-spencer-serpentine-parti-2019-estelyi-2
Fotó: Karwai Tang / Getty Images Hungary

De nem ő volt az egyetlen előkelőség a partin: feltűnt még Harry herceg exe, Cressida Bonas, Weymouth vikomtja, Emma Thynn, Jack Brooksbank, Eugénia hercegnő férje és James Middleton volt párja, Donna Air. Néhány híresség is feltűnt a rendezvényen: Ellie Goulding, Jenna Coleman, Eleanor Tomlinson és Boris Becker volt felesége, Lilly Becker is szívesen partizott az uralkodófamília tagjaival.

Most jegyezték el Kitty Spencert

Hatvanéves milliárdos kedvese néhány hónap randevúzás után gyűrűt is húzott Kitty ujjára - nézd meg, kivel jár együtt!

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Ezt is szeretjük