Diana 28 éves unokahúga férjhez megy - 60 éves párja eljegyezte pár hónap után
Kitty Spencert óriási gyémántgyűrűvel az ujján kapták le a fotósok tegnap este.

kitty-spencer-eljegyzes-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Diana hercegnő gyönyörű unokahúga, Kitty Spencer mindenkit meglepett, amikor az elmúlt hetekben kiderült róla, hogy egy nála jóval idősebb férfival randizik - sőt, ami azt illeti, kedvese még az apját is veri korban.

El is jegyezte a milliárdos kedvese

A modell a divatmogul, iparmágnás Michael Lewisszal jár együtt, és habár hónapok óta titkolják a kapcsolatukat, a múltkor sikerült lebukniuk, amikor együtt távoztak egy luxushotelből. Kitty tegnap a Victoria and Albert múzeumban tűnt fel, egy jótékonysági maszkabálon, ahová egy sikkes Michael Kors-overálban érkezett.

Azonban senki nem a ruhájára figyelt, ugyanis a bal kezén egy akkora gyémántgyűrűt viselt, hogy a parti résztvevői nem is tudtak másfelé nézni. Még a taxiban, hazafelé is készült róla fotó, ugyanis mindenki kíváncsi volt az ujján fityegő hatalmas briliánsra. Egyelőre még nem erősítették meg a hírt az eljegyzésről, azonban a sztár közösségi oldalát már elözönlötték a gratulációk.

Nagyon sokan megjegyzést tettek a Spencer-lány és Lewis kapcsolatára a 32 évnyi korkülönbség miatt, és mert a milliárdos három gyermeke mind a harmincas éveiben jár - így idősebbek, mint a modell, ami meglehetősen szokatlan.

Azonban Kittytől nem áll távol, hogy nála idősebb férfiakkal kezdjen viszonyt. Korábban már volt erre példa a 48 éves Niccolo Barattieri di San Pietróval, aki éppen két évtizeddel volt idősebb a modellnél. A kapcsolat négy évig tartott, a férfi egy nála is idősebb nőért, a színésznő Liz Hurley-ért hagyta el őt.

Kitty öccse igazi sármőr

Louis Spencerről viszonylag ritkán hallani, pedig irtó sármos pasi - nézd meg, hogy néz ki Diana unokaöccse!

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Ezt is szeretjük