Diana 28 éves unokahúga férjhez megy - 60 éves párja eljegyezte pár hónap után

Kitty Spencert óriási gyémántgyűrűvel az ujján kapták le a fotósok tegnap este.

kitty-spencer-eljegyzes-cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Diana hercegnő gyönyörű unokahúga, Kitty Spencer mindenkit meglepett, amikor az elmúlt hetekben kiderült róla, hogy egy nála jóval idősebb férfival randizik - sőt, ami azt illeti, kedvese még az apját is veri korban.

El is jegyezte a milliárdos kedvese

A modell a divatmogul, iparmágnás Michael Lewisszal jár együtt, és habár hónapok óta titkolják a kapcsolatukat, a múltkor sikerült lebukniuk, amikor együtt távoztak egy luxushotelből. Kitty tegnap a Victoria and Albert múzeumban tűnt fel, egy jótékonysági maszkabálon, ahová egy sikkes Michael Kors-overálban érkezett.

Azonban senki nem a ruhájára figyelt, ugyanis a bal kezén egy akkora gyémántgyűrűt viselt, hogy a parti résztvevői nem is tudtak másfelé nézni. Még a taxiban, hazafelé is készült róla fotó, ugyanis mindenki kíváncsi volt az ujján fityegő hatalmas briliánsra. Egyelőre még nem erősítették meg a hírt az eljegyzésről, azonban a sztár közösségi oldalát már elözönlötték a gratulációk.

Nagyon sokan megjegyzést tettek a Spencer-lány és Lewis kapcsolatára a 32 évnyi korkülönbség miatt, és mert a milliárdos három gyermeke mind a harmincas éveiben jár - így idősebbek, mint a modell, ami meglehetősen szokatlan.

Azonban Kittytől nem áll távol, hogy nála idősebb férfiakkal kezdjen viszonyt. Korábban már volt erre példa a 48 éves Niccolo Barattieri di San Pietróval, aki éppen két évtizeddel volt idősebb a modellnél. A kapcsolat négy évig tartott, a férfi egy nála is idősebb nőért, a színésznő Liz Hurley-ért hagyta el őt.

Kitty öccse igazi sármőr

Louis Spencerről viszonylag ritkán hallani, pedig irtó sármos pasi - nézd meg, hogy néz ki Diana unokaöccse!

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Szenvedélyeink fogságában - Az addikció és a kontrollvesztés pszichológiája

A Femina Klub júniusi vendége Dr. Zacher Gábor toxikológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között a kultúránkban hangsúlyosan jelen lévő függőségek kérdéseiről beszélget.

Zacher Gábor szerint, ha saját magunk elé tükröt tartunk, akkor 4-5 függőséget mindenki fel tudna sorolni. Igaz ez?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. június 5. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük