Ő Diana hercegnő álomszép unokahúga - Napsárga ruhában tündökölt a 28 éves Kitty Spencer
Kitty Spencer a Roland Mouret divatbemutatóján vett részt.

kitty-spencer-napsarga-ruha-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Diana hercegnő 28 éves unokahúga, Kitty Spencer gyönyörű nő, akire már a modellvilág is felfigyelt annak ellenére, hogy az előkelőség nem az a tipikus modellalkat: teljesen egészséges súlyban van, nem olyan cérnavékony, mint a legtöbb manöken.

Napsárga ruhában ragyogott a divathéten

Ugyan az idő már őszbe borult, de Kitty szinte visszahozta a nyarat a legújabb napsárga szettjével, amit a londoni divathéten, a Roland Mouret divatbemutatón viselt. Az élénk árnyalatot hófehér kiegészítőkkel párosította: a táskája és a cipője is fehér színű volt.

kitty-spencer-napsarga-ruha-1
Fotó: David M. Benett / Getty Images Hungary

A kiegészítőre ezúttal is sokan felfigyeltek - és nem azért, mert a Bulgari márka hivatalos nagyköveteként mindig szebbnél szebb ékszerekben pompázik. A gyűrűsujja került a figyelem központjába, hiszen újabban mindig egy gyűrűt látni rajta. Meg is indult a pletykaáradat, miszerint kedvese, a hatvanéves, milliárdos divatmogul, Michael Lewis máris eljegyezte volna, azonban ez idáig nem erősítették meg az ezzel kapcsolatos híreszteléseket.

A rendezvényen olyan szépségek vettek még részt, mint Idris Elba felesége, Sabrina Dhowre Elba, Daisy Lowe, Josephine de La Baume és Jasmine Guinness, azonban Kitty kiragyogott közülük ebben az egyszerű, de annál merészebb színű szettben.

A velencei filmfesztiválon is álomszép volt

Fekete estélyiben vonult végig a vörös szőnyegen - nézd meg a róla készült fotókat!

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Ezt is szeretjük