Akár egy hercegnő: Diana unokahúga káprázatos estélyi ruhában tündökölt
Kitty Spencer igazi stílusikon.

kitty-spencer-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Diana hercegnő stílusával nők millióit inspirálta, sosem nyúlt mellé ruhaválasztás terén, a nyilvános eseményeken és az utcán is fantasztikusan festett mindig. Unokahúga, Kitty Spencer stílusa is ugyanolyan kifinomult, amilyen a hercegnőé volt.

A modellként dolgozó előkelőség divatérzékéről és ruhaválasztásairól számtalan alkalommal írtunk már, a szőke szépség a héten a Dolce & Gabbana eseményére volt hivatalos, amit Firenzében rendeztek meg.

Kitty Spencer hercegnőként tündökölt estélyi ruhájában

Az olasz márkával rendszeresen közreműködik, így természetesen ő is meghívást kapott az Alta Moda szeptemberi divatshow-jára. Egy különleges, halványsárga Dolce & Gabbana estélyit viselt, ami nagyon jól állt rajta. Az alábbi felvételen Monica Belluccival látható.

A ruha pántját virágokkal tűzdelték ki, ami még különlegesebb megjelenést kölcsönzött a modellnek, aki akár egy hercegnő, úgy tündökölt egész este. 

A rajongók csak ámultak a külsején: "ez a ruha egy álom, csodálatosan festett rajtad", "úristen, Kitty, úgy néztél ki, mint egy mesebeli hercegnő" - fogalmazták a pozitív kritikákat.

Spencer decemberben ünnepli harmincadik születésnapját, jelenleg jegyben jár a 61 esztendős Michael Lewis üzletemberrel. 

Diana hercegnő Budapesten

Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan festett Diana hercegnő, amikor hazánkban járt.

Ezt is szeretjük