Diana gyönyörű unokahúga mélyen dekoltált ruhába bújt: Kitty Spencer irtó csinosan festett

Kitty Spencer áttetsző, mélyen dekoltált ruhában pózolt.

kitty-spencer-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Diana hercegnő igazi divatikon volt, stílusáért a mai napig rajonganak. Ha ruhaválasztásról volt szó, sosem nyúlt mellé.

A jó stílus szempontjából egyértelműen kijelenthetjük, hogy Kitty Spencer nagynénjére ütött. Charles Spencer lányának minden jól áll, legutóbbi ruhaválasztásával is levette rajongóit a lábukról.

Kitty Spencer mélyen dekoltált ruhában fotózkodott

A 29 éves modell egy mélyen dekoltált, áttetsző ruhában pózolt a kamerák előtt, a felvételt a francia Riviérán készítették róla. Számos dicséretet kapott, hogy mennyire lélegzetelállítóan fest. A hófehér kreációt egy feltűnő, Bulgari nyaklánccal dobta fel.

Dianához hasonlóan ő sem nyúl mellé, csak úgy árad belőle a kifinomultság és az elegancia. Különleges szépségére a modellszakma is felfigyelt, hivatalosan 2015-ben kezdte a szakmát, a Tatler magazinban debütált, ám már 1992-ben, csupán kétévesen a Harper's Bazaar címlapjára került édesanyjával. Olyan cégeknek dolgozott, mint a Dolce & Gabbana, illetve ő a Bulgari egyik arca.

Dél-Afrikában, Fokvárosban nőtt fel, végül 2013-ban eldöntötte, szerencsét próbál Londonban, be is jött neki az élet. A modellkedés mellett a jótékonykodás is az élete része.

- Büszkén mondhatom, hogy több családtagom adakozó szívű. Én, mivel Afrikában nőttem fel, így szemtanúja voltam annak, hogy mekkora a különbség a gazdagok és a szegények életvitele között. Úgy vélem, van abban felelősségünk, hogy megtaláljuk a számunkra fontos ügyeket, és azokon a területeken igyekezzünk változást elérni - magyarázta 2019-ben a Marie Claire-nek.

A Youth Focus és a Centrepoint alapítványokat támogatja, az előbbit azért hozták létre, hogy a fiatalok körében csökkentsék az öngyilkosságok számát, az utóbbi pedig a hajléktalanok helyzetét próbálja könnyíteni. A Give Us Time szervezetnek is segít, ők a brit katonacsaládok jólétéért küzdenek.

Katalin legszebb virágmintás ruhái

Képes összeállításunkban megnézheted, szerintünk melyek Katalin hercegné legszebb virágmintás ruhái.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük