A Trónok harca főszereplőjét rehabra küldték - Alkoholfüggőséggel kezelik Kit Haringtont
A Havas Jont alakító Kit Haringtont nagyon megviselte az utolsó évad forgatása.

kit-harington.tronok-harca-rehab-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Trónok harca utolsó évadát nemcsak a rajongók szenvedték meg, hanem úgy tűnik, a sorozat szereplői is. A Havas Jont alakító Kit Harington annyira kiborult a történetszál alakulásán, hogy italba fojtotta a bánatát - sajnos nem is egyetlen alkalommal.

Alkoholfüggőséggel kezelik

Hogy kezeltesse az alkoholfüggőségét, egy hónapra rehabra vonult, egy connecticuti luxusintézményben kezelik jelenleg is, sőt, a széria premierjét is onnan nézte. A színész szóvivője is megerősítette a hírt Harington hollétéről, de csak annyit árult el, hogy Kit néhány mélyen gyökerező probléma feloldásán dolgozik.

- Kit úgy döntött, hogy kisebb pihenőt tart a beosztásában, hogy kipihenje magát a wellness-központban, és feloldja néhány belső problémáját - nyilatkozta röviden a megbízottja.

Az utolsó rész olvasópróbáján is borzalmasan kikészült.

A források szerint a felesége, Rose Leslie volt az, aki megkérte, hogy egy hónapot töltsön az intézményben, kezeltesse a függőségét, és pihenje ki magát, mindentől távol. A színésznő, aki szintén feltűnt a fantasy-sorozatban Jon szerelmeként, Ygritte-ként, nagyon aggódott a kedveséért, és szeretné, ha mihamarabb felépülne.

Az intézményt valószínűleg csak hasonszőrű hírességek engedhetik meg maguknak, ugyanis az ára finoman szólva is borsos: 120 ezer dollárba, azaz átszámítva 3,5 millió forintba kerül egyetlen ott eltöltött hónap. A hely fő célja, hogy megtanítsák a sztárokat arra, hogy kezeljék a stresszt, a nagy nyomást és a negativitást.

Reméljük, mihamarabb felépül, és hazatérhet gyönyörű feleségéhez, akivel már a családalapításon gondolkoznak.

Ilyen szép esküvőjük volt

Tavaly júniusban vezette oltár elé szerelmét Kit Harington - nézd meg, hogy milyen gyönyörű menyasszony volt a párja, Rose Leslie!

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

A máj védelmében

A Máj állapotfelmérő gyorsteszt a megemelkedett transzamináz (mind ALT és AST) szint mérésére szolgáló gyorsteszt, melynek sikeres használatához elegendő egy csepp ujjbegyből vett vérminta.

Bővebben itt olvashatsz a termékről.

Promóció

Ezt is szeretjük