Ezt mindenképpen látnod kell! Évek óta nem volt ilyen szexi az ismert színésznő
Kirstie Alley elképesztő lendülettel ropta a táncos vetélkedőben.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A 60 éves Kirstie Alley-ről az utóbbi években szinte csak lehangoló híreket lehetett hallani. Nem is beszélve a meglehetősen kiábrándító fotókról, melyekkel időről időre remek témát szolgáltatott a rossznyelveknek.

Két forduló alatt is sokat fogyott
Kirstie és Maxim nyerő párosnak tűnnek

Most azonban úgy tűnik, végre megtört az átok, hiszen a népszerű komika nemcsak újra képernyőre merészkedett, de dögösebb és lehengerlőbb, mint valaha!

Fiatalokat megszégyenítően ropta a táncot

Kirstie ugyanis nemrég versenytáncosként debütált a Dancing with the Stars elnevezésű amerikai vetélkedőben, ahol - mindenki legnagyobb meglepetésére - jóval szexisebb és lendületesebb volt, mint fiatal és karcsú riválisai.

A nálunk Szombat esti láz címen futott táncverseny bírái nem győzték dicsérni a színésznő telt idomait és öniróniától se mentes, lehengerlő előadását.

- Azért jelentkeztem, mert kíváncsi vagyok, át tudom-e lépni a fizikai teljesítőképességem határát. Bevallom, a legnehezebb számomra, hogy gyorsan mozogjak, hogy tartsam a tempót - árulta el a sztár, aki nem titkolja, 15 kiló mínuszt remél a rendszeres és kimerítő táncóráktól.

Kirstie olyan jól ropta Maxim Chmerkovskiy versenytáncos oldalán, hogy a második legmagasabb pontszámmal jutott tovább a 12. évadját taposó vetélkedőben.

Kétgyerekes, elvált anyuka

Az amerikai színésznő a kilencvenes évek egyik legfelkapottabb komikája volt, olyan vígjátékokat vitt sikerre, mint a Nicsak, ki beszél-filmek, Szegény embert az Amish húzza vagy az Agyament Harry, a súlyos elhízás azonban megakasztotta karrierjét.

Amikor elérte a bűvös száz kilót, egy valóságshow-ban állt neki leolvasztani magáról a zsírt, de a jojó-effektus őt is utolérte. A dundi sztárt azonban nem keserítette a kudarc, sőt, őrült lendülettel vetette bele magát a táncos felkészülésbe.

Kirstie egyébként szingli, elvált anyuka, egy fiút és egy lányt nevel, akiket még exférjével, Parker Stevensonnal adoptáltak. Most azonban szerelmi téren is fordulhat a kocka, hiszen a színésznő vérbő produkciójára a férfiak is felkapták a fejüket.

Ezt is szeretjük