Friss fotón a 101 éves Kirk Douglas - A hollywoodi legenda remekül néz ki
Fia csillagátadó ünnepségén vett részt a Golden Globe-díjas színész.

kirk-douglas-michael-douglas-csillag-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Michael Douglas édesapja, Kirk Douglas az egyik utolsó a még élő, régi, nagy, hollywoodi legendák közül. A sztár a Spartacus és A nap szerelmese című filmjeivel lett világhírű, és ő tört utat a Douglas színészklánnak.

Így néz ki most Kirk Douglas

Habár december 19-én már a 102. születésnapját ünnepelheti, Kirk Douglas még mindig remek egészségi állapotnak örvend. Tavaly a Golden Globe-gálán is feltűnt, ahol állva tapsolták a hírességek, most pedig ismét előkerült, méghozzá imádott fia miatt.

Michael Douglas ugyanis végre megkapta a csillagát a Hollywoodi Hírességek Sétányán, a ceremónián pedig idős apukája is részt vett, hogy megmutassa, milyen büszke rá. Az Elemi ösztön sztárját meg is hatotta, hogy édesapja is mellette állt a nagy napján, még könnyek is szöktek a szemébe.

Kirk Douglas mellett természetesen számos sztár részt vett az ünnepségen. Michael Douglas-t felesége, Catherine Zeta-Jones is támogatta, és persze fiuk, Cameron is boldogan pózolt a családi képen, de például Jane Fonda is velük ünnepelt tegnap, akivel Douglas a Kína-szindróma című filmben játszott együtt.

Ezt is szeretjük