Friss fotókon a 101 éves Kirk Douglas - A dédunokájával készült róla kép
Tündéri felvételt osztott meg Cameron Douglas.

kirk-douglas-dedunokaja-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kirk Douglas Hollywood egyik utolsó élő legendája - a Douglas színészklán feje decemberben már a 101. születésnapját ünnepelhette.

Így néz ki ma Kirk Douglas

A tiszteletbeli Oscar-díjas színészt néhány hónapja óriási öröm érte: megszületett dédunokája, Lua Izzy. A kis Lua Cameron Douglas és kedvese, Viviane Thibes szerelméből született 2017 decemberében. A Spartacus sztárja tegnap látogatóban volt a csöppségnél, erről pedig unokája, Cameron meg is osztott egy gyönyörű fotót az Instagram-oldalán. A kép alá egyetlen szót írt: "Szeretet".

A színészóriás minden bizonnyal örül, hogy 39 éves unokája kimászott a gödörből, ugyanis Cameron még a börtönt is megjárta - tavaly szabadult. Apja, Michael Douglas ezt nyilatkozta arról az időszakról:

- Hét évet ült a fiam, drogbirtoklásért. Pokolian nehéz időszak volt, de nagyon büszke vagyok rá, hogy úrrá lett a függőségén. Most remek formában van, úgy érzem, újra a régi. Büszke vagyok rá, hogy maga mögött hagyta a múltat, csak a családjára és a munkájára koncentrál - nyilatkozta nemrég a The Radio Timesnak.

A képeken látszik, hogy Kirk Douglasről is süt a büszkeség - nézd meg a róla készült friss felvételeket!

Ezt is szeretjük