103 éves korában elhunyt Kirk Douglas - Fia szívszorító módon jelentette be a hírt
Kirk Douglas élete és pályafutása legendához méltó.

kirk douglas cover

Hivatalosan is bejelentette a család, hogy elhunyt Kirk Douglas. Az amerikai színészlegenda 103 éves volt, decemberben ünnepelte volna a 104. születésnapját.

Így búcsúzott Michael Douglas az elhunyt Kirk Douglastől

Michael Douglas az Instagramon jelentette be édesapja halálának hírét. Azt nem közölte, hogy pontosan mi okozta édesapja halálát.

"Testvéreimmel óriási szomorúsággal közöljük, hogy Kirk Douglas 103 éves korában itt hagyott bennünket. A világ számára ő egy legenda volt, az aranykor színésze, aki jól élt az aranyéveiben is, egy humanitárius volt, aki elkötelezetten hit az igazságosságban, és mindannyiunkat arra ösztönzött, hogy ugyanerre törekedjünk." - fogalmazta.

 Leírta azt is, mennyire jó édesapa, férj és após volt. Szép élete volt, és egy olyan örökséget hagyott a filmiparban, ami az utána következő generációkra is hatással van, egyik nagy célja az volt, hogy a bolygón béke legyen.

"Azzal zárom a gondolataim, amit az utolsó születésnapján mondtam neki, és ezek a szavak örökké igazak maradnak: apa, nagyon szeretlek téged, és büszke vagyok rá, hogy a fiad lehetek."

Kirk Douglas 1916. december 9-én látta meg a napvilágot Issur Danielovitch néven. Első filmszerepét a negyvenes évek közepén kapta, hat évtizedes pályafutása során pedig több mint 90 filmben szerepelt, amelyek között számos klasszikus mozifilmet találhatunk. Kirk Douglas azonban nemcsak színészként, hanem producerként, rendezőként és íróként is jelentőset alkotott, arról nem is beszélve, hogy 1960-ban jelentős mértékben hozzájárult a hollywoodi filmeseket sújtó feketelista megszüntetéséhez.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük