Friss fotón a 102 éves Kirk Douglas és 100 éves neje - Hollywoodi partin vettek részt
Michael Douglas szülei tiszteletére partit rendeztek tegnap.

kirk-douglas-anne-douglas-2019-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kirk Douglas az egyik utolsó élő legenda Hollywood aranykorából: a Spartacust alakító színész már a 102. születésnapját ünnepelhette decemberben. Felesége, Anne Douglas is túl van a százon, ő áprilisban emlékezhetett meg a kerek évfordulóról.

Friss fotón a sztárpár

Az utóbbi időben nagyon ritkán látni a sztárpárt, ami a korukból adódóan érthető is. A színész utoljára a 2018-as Golden Globe-gálán tűnt fel, ahová menye, Catherine Zeta-Jones kísérte. Azóta már csak az olyan nagy, családi eseményeken készül róluk fotó, mint a születésnapok, esküvők vagy születések.

Tegnap azonban mindenki meglepetésére részt vettek egy hollywoodi partin, amit a tiszteletükre rendezett a szakma, a Kirk & Anne: Letters of love, laughter and a lifetime in Hollywood - azaz Kirk és Anne: Szerelmes levelek, mosolyok, és egy egész élet Hollywoodban - felolvasóesten, ami a közös memoárjukból született, ami ugyanezen a néven jelent meg.

A rendezvényen a szerelmes leveleikből is válogattak, amiket Hugh Jackman és felesége, Deborra Lee Furness olvastak fel. A róluk készült fotót a Legnagyobb showman színésze osztotta meg, aki elárulta, hogy óriási megtiszteltetésnek tartja, hogy őket kérték fel erre a feladatra.

Valószínűleg azért őket választották, mert Hugh Jackman és Deborra házassága is példaértékű, 26 éve házasok. Persze egyelőre meg sem közelítik Kirk Douglasék 65 éves rekordját, amit csak ritkán mondhatnak el a párok. Anne Douglas azt is elárulta, mitől lett ilyen hosszú életű a házasságuk, ez pedig komoly meglepetésként érte a rajongóikat:

- Kirk sosem próbálta meg eltitkolni előlem a légyottjait. Mint európai ember, tisztában voltam vele, hogy nem várhatok el teljes hűséget egy házasságban.
60 év házasság során rengeteg akadályba ütközik az ember, de mindegyikük gyönyörű akadály volt - írta a könyvben.

Így ünnepelte a 100 éves Anne-t a család

Unokájuk, Cameron Douglas dokumentálta a jeles napot.

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Ezt is szeretjük