Katalin és Meghan 70 évesen: időskori portrét készítettek róluk a mesterséges intelligencia segítségével

A királyi család tagjairól időskori fotókat készítettek.

Királyi család tagjai idősen
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A mesterséges intelligencia egyre nagyobb népszerűsége miatt megsokszorozódtak a TikTokon is azok a videók, amelyekben hírességekről készítenek különleges felvételeket.

A Themaitrix TikTok-csatornára felkerült egy olyan videó, amelyben a királyi család tagjait mutatják be idősebb korukban.

A királyi család tagjai idősen

A videóban szerepel Katalin hercegné, Károly király, Vilmos herceg, Kamilla királyné, de még Harry herceg és Meghan hercegné is feltűnnek benne. A kommentelők az uralkodó fotóján lepődtek meg leginkább, ugyanis ugyanúgy ábrázolták, mint ahogy Fülöp herceg kinézett.

Katalin hercegné az AI szerint hetvenévesen is festetni fogja a haját, ellenben Meghan bátran felvállalja már az ősz tincseit. Vilmost picit ducibbnak ábrázolták, Harry pedig megritkult hajat és hosszabb szakállat kapott, talán Kamillán vehető észre a legkevesebb változás. Bár ezek a felvételek nem biztos, hogy fedni fogják a valóságot, ennek ellenére érdekes így látni a királyi család tagjait.

Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan képzelte el a mesterséges intelligencia az időskori Katalint, Meghant, Harryt vagy éppen Károly királyt.

Charlotte és György felnőttként

Szerinted is így fognak kinézni a hercegi csemeték?

Charlotte lélegzetelállító, György kiköpött filmsztár: felnőttként ilyenek lesznek Vilmos és Katalin gyerekei

Charlotte hercegnőről és György hercegről még sosem készítettek ennyire élethű felnőttkori képet.

Elolvasom

Cover- és ajánlók: Getty Images

Ezt is szeretjük