Gyógyszerfüggő gebe Larry King felesége
Anorexiája depresszióval párosul
A korábban életteli szőkeségről megdöbbentő hírek kaptak szárnyra.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Larry King már-már veteránnak számít a showbizniszben – olyannyira, hogy tavaly ünnepelte ötvenedik évfordulóját tévés pályafutásának.

Vékonynak vékony - de tényleg beteg lenne?

Saját nevével fémjelzett beszélgetős műsora, a Larry King Live 1985 óta szerves része a CNN késő esti programjának, ezalatt több, mint 40 ezer híresség fordult meg nála.

Ám nemcsak a médiában betöltött szerepe miatt emlékeznek rá sokan, hanem annakkapcsán is, hogy életének 74 mozgalmas éve alatt hat feleséget fogyasztott már el – helyesebben mondva, a hatodik még mindig, immáron tíz éve a társa.

A király és felesége

Shawn Southwick King azonban, hiába férje hírneve, valahogy mintha nem érezné magát olyan jól a csillogásban, mint azt sokan képzelik.

A 48 éves szőkeséget éppen a napokban kellett beszállítani egy rehabilitációs klinikára gyógyszerfüggősége miatt.

- Teljesen rászokott a fájdalomcsillapítókra, melyeket már gyerekkora óta szed a migrénjére – állítja egy közelálló.

Azt is hozzáteszi, hogy szerinte szemmel látható az asszony egyre nagyobb mértékű soványsága, ami pedig a hangulatát illeti, bár mindig igyekszik mosolyt erőltetni az arcára, valójában boldogtalan.

Larry King szóvivője azonban tagadja a feltételezéseket, úgy véli, a showman neje nem szenved anorexiában, nem függő és még csak nem is depressziós.

Csupán a makacs fejfájását kúrálja olykor-olykor gyógyszerekkel, de semmi több.

Ezt is szeretjük