Bugyi nélkül villantotta lába közét Kim Cattrall
A mindig elegáns híresség legújabb könyve bemutatóján szégyentelenül feltárta a lába között tenyésző dzsungelt.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Mint mostanában oly sok híresség, Kim Cattrall is úgy gondolta, feltétlenül szükséges könyvbe foglalnia értékes gondolatait.


És hogy a remekmű bemutatóját kicsit feldobja, egy, az Elemi ösztönbe illő jelenettel lepte meg az összesereglett nézőket.

Sokban hasonlít a Szex és New York Samanthájára

Az 53 éves színésznő a Szex és New York forróvérű Samanthájaként hódította meg a közönséget, és a valóságban is sok mindenben hasonlít az általa életre keltett karakterre.

Igazi férfifaló – eddig három férjet fogyasztott el −, ráadásul ő is a fiatalabb pasikra gerjed. Központi szerepet játszik életében a szex, erről a témáról már több könyvet is írt.

Az elsőt 2002-ben közösen jegyzi második férjével, Mark Levinsonnal, és a női orgazmus művészetét ecseteli benne.

Második könyve, a Szexuális intelligencia három évvel később jelent meg. Borítóján a bevállalós sztár anyaszült meztelenül látható.

Sharon Stone nyomdokaiban

A könyv bemutatójára a színésznő visszafogottan elegáns, fekete-sötétlila összeállításban érkezett, ám akiket a diszkrét látszat megtévesztett, hamarosan sokkoló élményben részesültek.

Kim ugyanis egy Sharon Stone-t idéző laza mozdulattal átvetette egyik lábát a másikon, egy az egyben visszaadva az Elemi ösztön híres-hírhedt villantós jelenetét.

Szoknyája alatt ugyanis semmiféle alsóneműt nem viselt, ráadásul nyilvánvalóvá vált, hogy borotválkozni is elfelejtett.

A feltűnéskeltés kétségkívül remekül sikerült, kérdés, hogy a provokatív mutatványnak köszönhetően vajon több vagy kevesebb fogyott-e a könyvből.

Ezt is szeretjük