Egy beszélgetős műsorban árulta el! Ezért nem született soha gyermeke Kim Cattrallnak
Részletek
Kim Cattrall anya akart lenni.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Szex és New York Samanthája, vagyis az 58 éves Kim Cattrall nem mindig gondolta úgy, hogy gyermekáldás nélkül is lehet boldog.

Az angol színésznő életében volt olyan időszak, amikor bármit megtett volna azért, hogy teherbe essen.

Donort keresett a terhességhez

A színésznő egy Oprah-nak adott interjújában elmondta, kiskorában még úgy képzelte, rengeteg gyerek és kutya között fog megöregedni. Olyan szeretett volna lenni, mint az anyukája.

Később, a harmincas éveiben végignézte, ahogy barátnői sorra férjhez mennek, és megszülik gyermekeiket. Hozzá azonban nem jött el a megfelelő partner.

Akkor kezdett el gondolkodni rajta, hogy talán egyedül kellene megpróbálnia, elvégre édesanyja fel tudott nevelni négy gyermeket férfi nélkül.

Úgy érezte, a biológiai órája egyre gyorsabban ketyeg, és a társadalmi-családi elvárások is mindinkább nyomasztották.

- Azt gondoltam, hogy gyerek nélkül kimarad valami fontos az életemből. Hihetetlen, hogy a női testnek megvan az az ereje, hogy életet adjon. Szerettem volna megismerni ezt az erőt, és a feltétel nélküli szeretetet, amit egy gyermek iránt érzünk. Ezt soha senki nem tudta jobban megmagyarázni annál, mint hogy megtudom majd, ha először a kezembe veszem - tárta fel lelkét Kim a beszélgetés során.

A színésznő a fenti gondolatoktól vezérelve bejelentkezett egy spermabankhoz, és hamarosan négy férfi mappája landolt az asztalán.

- Mindent megtudhattam róluk, a szemük színét, a vallási irányultságukat, a hobbijaikat, és a fizikai kondíciójukról is olvashattam - mondta.

Ezen a ponton azonban Kim úgy érezte, valami nem stimmel, és feltette magának a legfontosabb kérdést, vagyis azt, hogy miért lesz jó, ha a beültetés mellett dönt.

Ekkor jött rá, hogy csak a külső nyomás vezérli, és valójában még nem áll készen az anyaságra.

Azóta más módokat talált arra, hogy kielégítse anyai ösztöneit, vigyáz ismerősei gyerekeire, segélyszervezeteket támogat, iskolákban tart beszélgetős órákat. Mint mondja, nem bánja, hogy nem született gyermeke, így is maximálisan elégedett az életével.

Ezt is szeretjük