Kim Kardashian vörösre váltott: így fest az új hajszínével
Kim Kardashian vörösre festette be a haját.

kim kardashian cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kim Kardashiannek a védjegyévé vált a hosszú, sötét hajkoronája annak ellenére, hogy számos alkalommal kísérletezett az elmúlt években.

Kipróbálta a félhosszú fazont, de volt olyan időszaka is, amikor szőke hajjal mutatkozott. A héten új hajszínre váltott.

Kim Kardashian új hajszínre váltott

A 39 éves sztár Instagram-sztorijában mutatta meg, hogy sikerült a hajfestése, most a vörös árnyalatnak szavazta meg a bizalmat. Érdekesség, hogy ő maga festette be magának a haját. Egy videóban meg is kérdezte követőitől, hogy tetszik nekik a végeredmény. 

kim-kardashian-vörös
Fotó: Instagram/Kim Kardashian

Többen úgy vélték, csak paróka van rajta, nem történt itt semmiféle festés. Bár a Kardashian és a Jenner lányok is gyakran viselnek extrémebb parókákat egy-egy fotózás vagy vörös szőnyeges megjelenés kedvéért, ám mesterfodrásza, Chris Appleton is posztolta róla a friss felvételeket, és megerősítette, hogy  Kardashian tényleg befestette a tincseit, mielőtt még bárki ezzel a teóriával állna elő.

A rajongók nem győzték dicsérni Kardashian új haját: "Sosem gondoltam volna, hogy egyszer Kimet vörös hajjal látom, ráadásul ezt úgy, hogy jól is fog állni neki!", "Ez az árnyalat annyira passzol hozzá, fantasztikus munka lett.", "Kimnek bármilyen hajszín jól állna", "Többször is gondoltam rá korábban, hogy a vörös árnyalat annyira passzolna a bőrszínéhez, erre tessék!" - fogalmazták Appleton Instagram-oldalán a kommentelők.

Kim Kardashian smink nélkül

Kíváncsi vagy, hogyan fest Kim Kardashian, Kylie Jenner vagy Kendall Jenner smink nélkül? Képes összeállításunkban megnézheted.

Ezt is szeretjük