Kim Kardashian egy magánszigeten csapott partit a szülinapján - Agyonszapulják a rajongói
Kim Kardashian ezzel a húzásával felháborította a netezőket.

kim-kardashian-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kim Kardashian október 21-én lett negyvenéves, a sztár a kerek évforduló alkalmából úgy döntött, hogy koronavírus ide vagy oda, csak azért is rendez egy bulit. Családtagjait és barátait elrepítette egy privát szigetre, ahol több napon keresztül nyaraltak és buliztak.

Az eseményről tegnap este több felvételt is feltöltött Instagram-oldalára, a sok születésnapi jókívánság mellett rengetegen támadták a sztárt amiatt, hogy a pandémia közepette is ilyen nagyszabású ünnepségeket csap.

Kim Kardashian szülinapi partijával nagy felháborodást keltett

A sztár a felvételek alá leírta, hogy mennyire szerénynek és áldottnak érzi magát, nincs egyetlen nap sem, amit természetesnek venne, különösen most, a koronavírus idején. Születésnapjára csak annyit szeretett volna, hogy azok a szerettei és barátai vegyék körül, akik azzá a nővé formálták, akivé negyvenéves korára vált. 

- Úgy gondolom, a COVID előtt egyikünk sem értékelte igazán azt az egyszerű luxust, ami azzal járt, hogy biztonságos környezetben utazhattunk, és együtt lehettünk családunkkal és barátainkkal. Két héten át tartó, többszörös egészségügyi szűrést végeztettem, és mindenkit megkértem, hogy maradjanak karanténban, ezután megleptem a legközelebbi belső köröm egy utazással egy privát szigetre, ahol csak egy pillanatra úgy tettünk, mintha normálisan zajlana az élet - írta, majd így folytatta:

- Táncoltunk, bicikliztünk, bálnák közelében úsztunk, kajakoztunk, filmet néztünk a tengerparton, és még sok minden mást csináltunk. Tudomásul veszem, hogy a legtöbb ember számára ez olyan dolog, amely jelenleg még nem elérhető, így ilyen pillanatokban alázatosan emlékeztetem magam arra, hogy mennyire kiváltságos az életem - fogalmazta a posztban.

A cikk az ajánló után folytatódik

Nem telt bele sok időbe, hogy megszaporodjanak a kritikusai, többen azt kifogásolták, hogy míg rengetegen elhunytak a koronavírusban, addig ő és családja nyugodt szívvel és lélekkel élvezte a luxust egy privát szigeten, ami bár Kim Kardashian világnézete alapján még szerény körülmények között zajlott, de egy átlagember nézőpontjából ez sok mindennek nevezhető, csak nem visszafogott ünneplésnek.

"Nagyon önző húzásnak gondolom ezt, miközben mások elhunynak, vagy elvesztik az állásukat éppen. Azt sem hiszem el, hogy az a több mint 20 ember tényleg karanténba vonult miattad!" "Imádom, hogy az elit tagjai mennyire nem tartják be a kellő távolságot, és még maszkot sem viselnek. Képmutató és álszent bagázs!" "Szerény? Szerénynek érzed magad egy magánszigeten? Közben csomó tesztért fizettél, míg mi, egyszerű polgárok szinte éveket várunk azért, hogy leteszteljenek bennünket." "Ez eddig talán az egyik legostobább húzásod, hogy ezt posztoltad az Instagramra!" "Én úgy tudtam, hogy még tart a világjárvány!" - fogalmazták a kommentelők a posztja alatt.

A Twitteren is rengetegen támadták, egy nő kirakott egy fotót, amelyen egy szülinapos gyermek látható, a kicsit távolabbi rokonai csak a kocsijukból merték felköszönteni, mert nem akartak a közelébe menni, nehogy véletlenül megfertőződjön bárki is közülük. A kép mellé ennyit írt a Twitter-felhasználó: "eközben Amerikában a legtöbb gyermek ilyen szerény körülmények között ünnepli a születésnapját" - írta.

Így festenek a Kardashian lányok smink nélkül

Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan festenek a Kardashian család női tagjai smink nélkül.

Ezt is szeretjük