Észreveszed Kim Kardashian Photoshop-bakiját? Csak a legélesebb szeműek szúrják ki a hibát
Kim Kardashian Photoshop-hibájára egy tiktokozó hívta fel a figyelmet.

kim-k-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kim Kardashiant az elmúlt években számtalan alkalommal lebuktatták kínos Photoshop-hibái miatt, az esetek többségében az alakját karcsúsítja különféle trükkökkel, de előfordul, hogy még a  gyerekeit is retusálja, hogy minél tökéletesebb legyen a családi fotó.

Az Instagramra augusztus 16-án feltöltött képét a Caroline In The City TikTok-csatorna elemezte ki, mégis hogyan manipulálja az embereket a valóságshow-sztár. Rövid videója alá rengeteg komment érkezett azzal kapcsolatban, hogy maguktól rá nem jöttek volna a manipulációra.

Kim Kardashian Photoshop-hibája

A TikTok-videó előtt megmutatjuk a képet, ami első ránézésre egy teljesen átlagos felvételnek tűnik, pedig Kardashian ezt is photoshoppolta. Ha nem sikerült kiszúrnod a hibát, semmi baj, cikkünk második feléből megtudhatod, pontosan hol végzett apró retusálást a sztár.

kim-kardashian-ps
Fotó: Instagram/Kim Kardashian

A megoldást ebben a TikTok-videóban nézheted végig, amely cikkünk írásakor több mint 7 milliós megtekintésnél járt.

@caroline_in_thecity Nerd out with me and test your media literacy skills! Can you tell what is fake in this image? #medialiteracy #photoshopskillsonfleek #carolinesediting #photoshopgametime #greenscreen #greenscreenvideo ♬ original sound - Caroline In The City

A videóban Caroline arra hívta fel a figyelmet, hogy Kardashian jobb válla felett a víz felszíne görbébb, mint a medence többi részén. A lány ezután Photoshop segítségével korrigálta a képet, a végeredményben pedig látható, hogy Kim válla messze nem olyan tökéletes, mint egy rajzfilmfigurának.

Több felhasználó megjegyezte, hogy észre sem vette volna ezt a Photoshop-trükköt, mások pedig arra világítottak rá, hogy nem értik, miért van szüksége retusálásra:

"Igazából nekem az eredeti kép sokkal jobban tetszik!" "Na pont emiatt érzem magam mindig rosszul a bőrömben, ha meglátom a saját képeken a vállaim! Az eredeti kép teljesen oké, de már hozzászokhattunk, hogy egyfolytában nem valósághű testeket látunk" - írták.

Kim Kardashian és testvérei smink nélkül

Megmutatjuk, hogyan festenek a Kardashian és a Jenner lányok smink nélkül.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük