A 69 éves Kim Basingerre rá sem ismerni: párjával fotózták le az utcán

Kim Basinger lánya babaváró bulijára tartott.

kim-basinger-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kim Basinger és párja, Mitch Stone hétfőn Hollywood egyik sztriptízklubjába siettek, hogy részt vegyenek a színésznő lánya babaváró buliján.

Ireland Baldwin első gyermekével várandós, a 27 éves lány azért ezt a szokatlan helyet választotta a buli helyszínéül, mert úgy gondolta, vicces lenne, ha ő maga vihetné el először a születendő gyermekét egy sztriptízbárba.

Kim Basinger friss fotón

A New York Post írta meg, hogy Basingerre alig lehetett ráismerni a bulin, a színésznőről már évek óta pletykálják, hogy többször plasztikáztatott, de ezt a nyilvánosság előtt sosem ismerte el, sőt, lánya, Ireland is tagadta, hogy az anyja bármilyen szépészeti beavatkozáson részt vett volna. 

kim-basinger-meg-a-pasija
Fotó: Profimedia

Basinger már nem szerepel annyit a nyilvánosság előtt, mint régebben: a Red Table Talkban vallotta be még 2022-ben, hogy az agorafóbiája, amely a szorongásos zavar egyik formája, miatt nem merte elhagyni az otthonát sokáig, így újra kellett tanulnia vezetni. Félt a külvilágtól, minden apróság zavarta, még a legegyszerűbb dolgok elvégzése miatt is szorongani kezdett, és kimerültség gyötörte.

Most már jobb lelkiállapotban van, de komoly munka előzte meg, hogy erre a szintre eljusson.

Al Pacino lánya

Képes összeállításunkban megnézheted Al Pacino lányát.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Cover- és ajánlóképek: Getty Images

Ezt is szeretjük