Richard Gere ezt a kollégáját gyűlölte a forgatáson: a verekedős jelenetüknél sem kellett színészkedni

Richard Gere és Andy Garcia nem jöttek ki túl jól a Higgy neki, hisz zsaru című film forgatásán.

richard-gere-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Richard Gere-nek karrierje során több kollégájával is meggyűlt a baja, például Sylvester Stallonéval összebunyózott A lordok bandája című mozi forgatásán, végül a színészt ki is rúgták az incidens után.

Az 1982-ben megjelent Garni-zóna forgatása alatt partnernőjével, Debra Wingerrel alakult ki rossz kapcsolata. Andy Garciával sem ápolt túl szoros viszonyt a Higgy neki, hisz zsaru munkálatai alatt.

Richard Gere és Andy Garcia

A film IMDb adatlapján olvasható, hogy a két színész valójában nem kedvelte egymást a forgatások alatt. Garcia Raymond Avila őrmestert játszotta, aki száz százalékban meg volt arról győződve, hogy a Gere által játszott Dennis Peck rendőr összejátszik a bűnözőkkel, ezért mindent megtesz annak érdekében, hogy tönkretegye a férfit.

Andy Garciával (középen) a Higgy neki, hisz zsaru című filmben játszottak együtt.
Andy Garciával (középen) a Higgy neki, hisz zsaru című filmben játszottak együtt.
Fotó: Profimedia

Voltak verekedős jeleneteik is, az egyik bunyójukat egy liftben vették fel, ahol nem volt szükségük arra, hogy megjátsszák azt, mennyire nem bírják egymást. A teljes jelenetet az alábbi videóban te is megnézheted.

Annyira elmérgesedett a viszonyuk, hogy miután végeztek az utolsó jelenet felvételével, Garcia nem volt hajlandó a forgatás utáni bulin részt venni a kollégáival. Az ok természetesen Gere jelenléte volt.

Bár a Micsoda nő! sztárjának akadtak gondjai férfi kollégájával, ennek ellenére jó szívvel emlékszik vissza erre az akciófilmjére, egy 2013-as interjújában elmondta, bár kockázatosnak érezte a Higgy neki, hisz zsaru forgatókönyvét. Úgy gondolta, vagy rettenetes vagy csodálatos lesz a végeredmény, szerencsére Mike Figgis rendezte a filmet, ami szerinte elég shakespeare-i szintre sikerült.

Sztárok, akik gyűlölték egymást a forgatáson

Nem Claire Danes és Leonardo DiCaprio volt az egyetlen filmpáros, akik a közös munkájuk alatt inkább megfojtották volna egymást egy kanál vízben. Összeállításunkban még több, az övékéhez hasonló történetet ismerhetsz meg.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Cover- és ajánlóképek: Getty Images

Ezt is szeretjük