Pedig úgy odavoltak egymásért! Három év után váratlanul szakított a sztárpár
Kiefer Sutherland és Siobhan Bonnouvrier külön utakon folytatják.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Három év párkapcsolat után váratlanul szakított Kiefer Sutherland és Siobhan Bonnouvrier, adta hírül a New York Post.

A 44 éves kanadai sorozatsztár 2008-ban kezdett el járni az Allure magazin divatszerkesztőjével, szakításuk pontos okai pedig egyelőre nem ismeretesek.

Mindenkit meglepett szakításuk híre

Annyi biztos, hogy 2010 decemberében még nagy volt köztük a harmónia és boldogság - a róluk készült fotók alapján legalábbis így tűnt.

A hír mindenesetre mindenkit meglepett, hiszen tavaly arról pletykáltak, hogy titokban eljegyezték egymást, amit több gyanús esemény is alátámasztani látszott.

Olaszországi vakációjuk során ugyanis Siobhan Bonnouvriert egy nagy gyémántgyűrűvel az ujján fotózták le - amit sokan eljegyzési gyűrűnek véltek.

További olaj volt a tűzre, amikor állítólag együtt tűntek fel egy ékszerboltban, ahol a beszámolók szerint házassági gyűrűket nézegettek.

Hírbe hozták egy másik nővel

Az elmúlt hónapokban egy másik nővel is hírbe hozták a 24 című sorozat botrányos sztárját, ám a hölgy tagadta, hogy viszonyuk romantikus lenne.

A harmincas éveiben járó Eleanor Proppról annyit lehet tudni, hogy tehetős családból származik és szerepelt a Broadway egyik színdarabjában is.

- Nem járok Kieferrel. Csak barátok vagyunk - semmisítette meg szűkszavúan a románcukról szóló híreszteléseket a közelmúltban Eleanor Propp.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Kiefer Sutherland magánélete egyébként nem alakult túl fényesen az elmúlt évek során: mindkét házassága válással végződött ugyanis. A kilencvenes évek elején eljegyezte Julia Robertset, aki három nappal az esküvőjük előtt szakított vele, majd Írországba repült.

Ezt is szeretjük