Zavarba ejtő fotó! Kiefer Sutherland így kényezteti barátnőjét

Kiefer Sutherlandet és csinos barátnőjét vakációjuk alatt kapták lencsevégre a lesifotósok.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A 43 éves Kiefer Sutherlandet mindig is szétszedték a nők, most már értjük, miért. Nagyon úgy néz ki, hogy a sármos színész csak papíron ügyeletes rosszfiú, civilben igazi romantikus amorózó.

Arról nem is szólva, hogy még mindig észbontóan jól néz ki, akár egy szál fürdőgatyában is! Nem véletlen, hogy a 24 című sorozat sztárja olyan bombázókat tudott elcsábítani, mint Sherilyn Fenn, Julia Roberts vagy Kelly Winn.

Másfél éve vannak együtt

Hogy mindegyiket ennyire a tenyerén hordozta-e, vagy csak a 39 éves Siobhan Bonnouvrier-nek jár ki a kényeztetés, azt nem tudni.

De hogy az Allure magazin divatszerkesztőjének nem lehet panasza kedvesére, az biztos. A turbékoló szerelmesek egyébként a csodás Portofinóban falták a finom olasz ételeket és egymást.

A sármos Sutherland a kilencvenes években élte fénykorát, a cowboytól a testőrig mindent eljátszott, de a hajtásnak meg is fizette az árát.

Alkoholmámorban töltött évei alatt balhét balhéra halmozott, sőt, még a színészettel is szakított, évekig kétkezi munkásként és rodeósként dolgozott.

Ismét megtalálják a komoly szerepek

A kanadai származású színész azonban nagy küzdő, vissza is tért a reflektorfénybe, méghozzá a kemény öklű Jack Bauer szerepében.

Világsztárok és rokonaik

Nézegess képeket!

Elolvasom

A Fox sikersorozata be is zsebelt minden lehetséges tévés díjat, amiből kettőt - egy Emmyt és egy Golden Globe-ot - maga Sutherland kapott, életében először.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

A szexi sztár tehát pasiként és színészként is hódít, jelenleg épp a nagy titokban forgatott új Lars von Trier-drámán, a Melancholián dolgozik, olyan színésznők oldalán, mint Kirsten Dunst és Charlotte Gainsbourg. Persze a 24 is fut még, a nyolcadik évad epizódjait az USA-ban már le is adták.

Ezt is szeretjük