Ciszta miatt műtik meg Kiefer Sutherlandt
A 24 című sorozat sztárja, Kiefer Sutherland úgy döntött, hogy a műtéttel nem várja meg a forgatás végét.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Kiefer Sutherlandet megműtik, mivel egy leszakadt cisztát találtak az egyik veséje mellett, adta hírül a People. A 43 éves kanadai színész egészségi állapota nem súlyos, ám a sebészeti beavatkozás miatt jelen pillanatban ideiglenesen szünetel a 24 című sorozat forgatása.

- Habár Kiefer Sutherland minden egyes nap miatt aggódik, amikor nem dolgozhat, ő és a Fox úgy döntöttek, hogy a legjobb az lesz, ha most esik át ezen a műtéten, nem pedig másfél hónap múlva, amikor befejeződik a forgatás. Az operációt követő héten a tervek szerint azonban újra munkába állhat majd – közölte szóvivője a Los Angeles Timesszal.

Habár Donald Sutherland fia az elmúlt évtizedekben olyan emlékezetes filmekben szerepelt, mint az Állj mellém!, Az elveszett fiúk, a Nyom nélkül, a Twin Peaks – Tűz, jöjj velem! vagy a Tükrök, a legtöbben mégis Jack Bauerként ismerik, köszönhetően a 24 kirobbanó, és immáron közel tíz éve tartó töretlen sikerének.

Botrány botrány hátán

A jóképű színész a sorozat 2001-es indulása óta azonban nem egy alkalommal hívta fel magára a figyelmet ittas botrányaival és agresszív magaviseletével. 2007. szeptember 25-én például ittas vezetés miatt tartóztatták le, és csak 25 ezer dolláros bírság fejében helyezték szabadlábra.

A bíróság a 2004-es esetet követően - amikor Sutherland megtagadta a szondáztatást - már korántsem volt elnéző, és miután a sztár bűnösnek vallotta magát, 48 nap börtönre ítélte.

Hogy távolléte ne akadályozza a forgatást, csak 18 napot töltött volna a rácsok mögött a téli szünet idején, és a forgatás vége után tért volna vissza a börtönbe. Ám a hollywoodi forgatókönyvírók akkori sztrájkja miatt minden forgatás leállt, ezért végül egyhuzamban le tudta ülni büntetését.

Újabb letartóztatás

2009. május 7-én szintén letartóztatták, miután a New York-i Mercer Hotelben lefejelte Jack McCollough divattervezőt. Sutherland állítólag Brooke Shields színésznővel beszélgetett, amikor McCollough odalépett hozzájuk, ám hogy pontosan mivel idegesítette fel a sorozatsztárt, nem lehet tudni.

Kiefer Sutherlandről köztudott, hogy nem veti meg az alkohol élvezetét, nem véletlen tehát, hogy több alkalommal is megörökítették már különféle kocsmákban meglehetősen ittasan.

Legutóbb például tavaly novemberben mulatott egy San Pedró-i bárban, ahol az ötszáz dolláros számlát kétszáz dollár borravalóval fejelte meg.

Ezt is szeretjük