Rommá itta magát egy nightclubban Kid Rock, Pamela exférje
Kid Rock nem hazudtolta meg önmagát, születésnapi buliján ugyanis könyörtelenül nyakalta az alkoholt.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Kid Rock január 17-én ünnepelte 39. születésnapját, ezért az énekes-dalszerző Las Vegasba utazott, hogy a Lavo nevezetű nightclubban mulatozzon egyet. Az elképesztő sikereket magáénak tudható rocker a szórakozóhelyen készült képek tanúsága szerint nem fogta vissza magát, és alaposan a pohár fenekére nézett az este folyamán.

Ezen persze nincs is mit csodálkozni, hiszen az egyik pincérlány váratlanul egy méretes üveg viszkivel lépett oda hozzá, a tálcán pedig a boldog születésnapot felirat volt olvasható. A Jim Beam márkájú szeszesital megtette a hatását, Kid Rock bódult tekintete és bárgyú mosolya legalábbis erről árulkodott.

Botrány botrány hátán

Az Amerikában 22 millió eladott lemezzel büszkélkedő zenész sosem kerülte el a botrányokat, illetve a törvénnyel való összeütközést, ám ezúttal nem történt semmiféle kellemetlen incidens. Nem úgy, mint 2005 februárjában egy sztriptízbárban, ahol azért tartóztatták le, mert összeverekedett DJ Camposszal.

2007 októberében egy másik verekedésbe keveredett a Waffle House egyik atlantai éttermében - akkor a büntetése ezer dollár és nyolcvan óra közmunka volt, a hatórás dühterápiáról nem is beszélve. A legkínosabb botrányára pedig 2007. szeptember 9-én került sor az MTV Video Music Awards díjátadó gáláján, ahol Tommy Lee-vel balhézott össze.

Viharos románc

Azt, hogy ebben mekkora szerepet játszhatott Pamela Anderson, nem lehet tudni, de kettejük viharos párkapcsolatáról éveken keresztül érkeztek az egymásnak ellentmondó hírek. Kid Rock és a szőke nyuszilány 2001-ben kezdett el járni, miután megismerkedtek a VH1 csatorna Aretha Franklin emlékére rendezett zenei programja alkalmával.

A románc nem tartott sokáig, de évekkel később másodszor is összejöttek. 2006 júliusában titkos esküvőjükről érkeztek hírek, illetve arról, hogy Pamela terhes. Ám a házasság öt hónap múlva válással végződött, Kid Rock pedig ekkor azt állította, hogy a playmate hazudott, amikor azt mondta, hogy elvetélt.
Ezt is szeretjük