A tévésztárt terhesen csalta meg a párja - Miután visszafogadta, újra félrelépett
Khloé Kardashian hiába adott még egy esélyt - kedvese ismét átvágta.

khloe-kardashian-megcsalas-tristan-thompson-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Keeping Up With The Kardashians valóságshow sztárja, Khloé Kardashian nem túl szerencsés a szerelemben. Első férje, Lamar Odom folyamatosan csalta, és az összes pénzét drogokra és prostituáltakra verte el. Khloé sokáig küzdött érte, azonban végül feladta a szélmalomharcot, és elvált tőle.

Ismét megcsalta a párja

A következő párjával sem volt szerencséje, bár ezúttal tudhatta volna, mit vállal, Tristan Thompson ugyanis a várandós kedvesét hagyta el, hogy együtt lehessen Khloéval, ami azért előrevetíti, hogy belőle sem lesz mintapartner. Két év randizgatás után a valóságshow-sztár teherbe esett, megfogant szerelmük gyümölcse, True.

A középső Kardashian lánynak régi vágya volt az anyaság, már nagyon szeretett volna gyereket, Odommal azonban orvosi rásegítéssel sem jött össze a baba, így nagyon örült, hogy végre teherbe esett.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Mommy and Daddy 📸 @sashasamsonova

Khloé (@khloekardashian) által megosztott bejegyzés,

De sajnos nem ér véget ilyen szépen a történet, ugyanis természetesen Khloét is megcsalta a kosárlabda-játékos Thompson, méghozzá kedvese várandósságának utolsó napjaiban. Meg is lett az eredménye: miután kiderült a dolog, Khloé annyira felzaklatta magát, hogy be is indult a szülés.

Mivel nem szerette volna, ha a kislányuk mérgező, negatív környezetbe születik, úgy döntött, egy időre elássa a csatabárdot hűtlen partnerével a kis True érdekében, később pedig - a rajongók rosszallása ellenére is - visszafogadta Thompsont, aki megígérte, hogy jó útra tér.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

☾ Mommy and Baby True ☾

Khloé (@khloekardashian) által megosztott bejegyzés,

Talán nem is meglepő, hogy ezek után tiszavirág-életű volt a hűsége. A napokban ismét megcsalta Khloét, méghozzá nem is akárkivel: a sztár testvérének, Kylie Jennernek a legjobb barátnőjével, Jordyn Woods-szal. Ő és Kylie olyan közeli kapcsolatban állnak egymással, akár a testvérek, együtt is élnek a sztár házában, és közösen nevelik Kylie Jenner kislányát, Stormit, úgyhogy szegény sminkes mogul nagyon kínosan érezheti magát két szerette között.

Tristan Thompson természetesen tagadta a vádakat, Trump híres mondását posztolta a Twitteren. "FAKE NEWS" - azaz kamuhírek. Khloé azonban megerősítette a Hollywood Unlockednak, hogy valóban igazak a híresztelések, sőt, a sztár legjobb barátnője, Malika Haqq is odakommentálta a poszt alá, hogy "A hír igaz".

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Ezt is szeretjük