A várandós Khloé Kardashiant megcsalta a pasija - Egy táncosnővel bukott le
Napokkal a baba születése előtt derült fény az afférra.

khloe-kardashian-terhes-megcsalas-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Már csak néhány nap van a legújabb Kardashian-baba születéséig, Khloé életében azonban nem olyan áldott és békés időszak ez, mint a legtöbb kismamáéban.

Megcsalta a pasija a terhes Khloét

Tegnap felkerült a Daily Mail oldalára egy videó, melyben Khloé leendő gyermekének édesapja, Tristan Thompson éppen egy másik nővel csókolózik egy New York-i nightklubban - annak ellenére, hogy a terhes kedvese otthon várta.

Azóta kiderült, hogy a rejtélyes nő nem más, mint Lani Blair sztriptíztáncosnő, akivel nemcsak az estét, hanem az éjszakát is együtt töltötte - reggel látták távozni a kosárlabda-játékos hotelszobájából. A sztár viselkedésén ledöbbentek a rajongók, ugyanis idáig úgy tűnt, hogy odavan Khloéért: állandóan szerelmes fotókat posztoltak a közösségi oldalaikon.

We are ready whenever you are little mama 🦋

Khloé (@khloekardashian) által megosztott bejegyzés,

Pedig nem ez Tristan első aljas húzása: az előző barátnőjével is akkor szakított, mikor az várandós volt. Az ügyben már megszólalt az említett ex, Jordan Craig is, aki közölte, hogy nagyon sajnálja a történteket, és tiszteli magát és másokat annyira, hogy ne egy várandós nő szerencsétlenségén örömködjön - ezenkívül csak nyugalmat és boldogságot kíván Khloénak.

Sőt, még Khloé nemezise, Amber Rose is kitett az Instagram-oldalára egy üzenetet, amihez ugyan nem írt nevet, de mindenki tudja, hogy a valóságshow-sztárnak szól:

khloe-kardashian-terhes-megcsalas-1

- Tudom, hogy a múltban voltak vitáink és nézeteltéréseink, de a szívem szakad bele, hogy ilyen fájdalmat kell átélned - ráadásul éppen egy ilyen helyzetben. Ezt senki sem érdemli meg. Az Isten áldjon meg téged és a kisbabádat! - írta a közösségi oldalon.

Ezt is szeretjük