Ötvenévesen is piszkosul vonzó az egykori Herkules, Kevin Sorbo

A verekedős izompacsirtából békés családapává szelídült a nagysikerű Herkules sorozat sztárja.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Hosszú hajával, szűk bőrnadrágjában, ujjatlan inge alatt látványosan duzzadó izmaival Kevin Sorbo hosszú évekig volt a női közönség első számú kedvence a Herkules című tévésorozatban.

Érthető, miért vannak oda érte a nők

A mitológiai hős kalandjait feldolgozó sikerszéria 1995-ben rajtolt, majd rövid idő alatt hihetetlen népszerűségre tett szert. Ebben nagy szerepe volt a 191 centiméter magas, jóképű főhősnek is, aki szintén sokat köszönhet a sorozatnak.

Az 1958-as születésű színész ugyanis korábban elképesztően peches volt választott szakmájában. Akárhányszor elérhető közelségbe került egy áttörésgyanús szerep, valaki mindig elhalászta előle. Állítólag anno őt is számításba vették az X-akták lehetséges Mulder ügynökeként, ám végül David Duchovny bújhatott a karakter bőrébe.

A sokak által agyatlan izompacsirtának képzelt Kevinről kevesen gondolnák, hogy a Moorehead Állami Egyetemen szerzett diplomát. Ezután modellként dolgozott, televíziós reklámokban szerepelt, majd a nyolcvanas évek végétől sorozatokban is felbukkant epizódszereplőként.

Peches kezdet után igazi sikerszéria

A nagy áttörés azonban csak nem akart bekövetkezni, mígnem 1994-ben megkapta Herkules szerepét a Kull, a hódító című tévéfilmben.

Meggyőző alakítása nyomán az 1995-ben induló széria hősét eljátszhatta. A négy évig futó sorozat világszerte hatalmas sikert aratott, a félistent alakító szívtipró pedig a hölgyek első számú kedvencévé vált.

A norvég származású híresség ezután az Androméda című sci-fi sorozat gárdáját erősítette Dylan Hunt kapitány megformálójaként. Napjainkban keveset hallani róla, bár a 2008-as Spárta a köbön című nagysikerű, ám a kritika által alaposan lehúzott paródiában stílszerűen ő is felbukkant - természetesen mint Herkules.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

A még mindig vonzó, ötvenéves sztár 11 éve él boldog házasságban a 42 éves színésznővel, Sam Jenkinsszel, és három gyermek büszke papája. Ma már kevesebbet forgat, inkább gyermekvédelmi mozgalmakban tevékenykedik.

Ezt is szeretjük