Tragédia! Öngyilkos lett a közkedvelt meleg híresség, Kevin McGee
Kevin McGee az Angolkák sztárjával, Matt Lucasszal élt együtt, de idén januárban szakítottak.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

2009. október 5-én öngyilkosságot követett el Kevin McGee producer, aki leginkább az Angolkákból ismert Matt Lucas élettársaként volt ismert a médiában.

A 32 éves brit fiatalember élettelen testére hétfőn reggel nyolc órakor talált rá a rendőrség Bruntsfield Gardens-i lakásán, miután egyik aggódó barátja felhívta őket, mondván, a producer furcsa üzenetet hagyott Facebook-oldalán: „Kevin McGee úgy gondolja, a halál jobb, mint az élet.”

A jelek szerint a híresség felakasztotta magát, a rendőrség nem talált idegenkezűségre utaló nyomokat.

Sok problémával küzdöttek

A mindenkivel barátkozó, közkedvelt Kevin McGee 2002-ben találkozott az akkor még ismeretlen brit színésszel, Matt Lucasszal, amikor a Comic Relief című jótékonysági műsornak dolgozott.

Hamarosan viszonyt kezdtek, majd 2006-ban bejegyeztették élettársi kapcsolatukat. A revü stílusú lakodalomban olyan hírességek is tiszteletüket tették, mint a szintén meleg Elton John és partnere.

- Azt hiszem, kettőnk közül egyértelműen Kevin a sármos fickó, én meg a totális ellentéte - mondta akkoriban Lucas.

A pár azonban nem sokáig élt békességben, állítólag sokat veszekedtek, részben azért, mert az időközben az Angolkákkal sztárrá avanzsált Lucas a forgatások miatt keveset volt otthon. Ráadásul, mint kiderült, partnere bánatát drogokba ölte - a napi öt gramm kokain, tetőzve extrém féltékenységével végül nem csak a kapcsolatukat tette tönkre, hanem az életébe is került.

18 hónappal az esküvő után, 2008 szeptemberében szakítottak, élettársi viszonyukat pedig idén januárban érvényteleníttették. Bár szomszédai semmi különöset nem vettek észre a jóképű fiatalemberen, aki továbbra is mosolygósnak mutatkozott, ő képtelen volt elviselni a magányt.

Halálának híre mélységesen megdöbbentette Lucast, aki minden szereplését lemondta. Ironikus módon éppen egy olyan dráma főszerepét játszotta a West Enden, mely hasonlóan tragikus sztorit dolgoz fel. Az igaz történeten alapuló Prick Up Your Ears Joe Orton drámaíróról szól, akit féltékeny partnere, Kenneth Halliwell - ezt a szerepet kapta Lucas - meggyilkolt, majd saját életének is véget vetett.
Ezt is szeretjük