54 évesen is őrjítően sármos Kevin Costner - fotó!

A jóképű színész, aki Több mint testőrként Whitney Houstont is elvarázsolta, szexibb, mint valaha.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Kevin Costner kétségtelenül azon színészek közé tartozik, akiknek egyáltalán nem árt, ha szaporodnak ráncaik. Sőt, legújabb fotóit elnézve egyre bizonyosabbnak tűnik, ennek a pasinak kifejezetten jól áll a kor.

A Több mint testőr sztárjának Annie nevű lánya már 25 éves

A Farkasokkal táncoló idején még csak ízlelgettük a nevét. De nem is olyan sokkal később már csak arra vágytunk, hogy minket is olyan könnyedséggel tartson a karjában, mint Robin Hoodként az íjat.

Fiatalon tartja a szerelem

Az 1992-es Több mint testőr után - melyben az általa alakított bodyguard a Whitney Houston személyében életre kelt énekesnővel gabalyodott össze - már megértette az ember lánya, miképp fordulhat elő, hogy a hírességek sorra beleszeretnek testőreikbe. Bizony ők is ugyanolyan hús-vér, és nem utolsósorban szív-emberek, mint védenceik.

Ám hiába a sikerek, Costnert egy idő után valahogy sorozatos kudarcok érték a filmiparban.

Félő volt, hogy ő is eltűnik, mint megannyi más sztár, akiket szőrösen és széthízottan csak egy-egy B-kategóriás filmben alkalmaznak.

Ám az 54 éves színész rácáfolt a borús jóslatokra – bár a jó szerepek azóta sem találnak rá, magánélete nem is lehetne ennél örömtelibb.

2004-ben elvette a nálánál húsz évvel fiatalabb, német származású modellt, Christine Baumgartnert, aki már két fiúcskával is megajándékozta.

Rajtuk is fog az idő! Nézd meg minden idők legellenállhatatlanabb szívtipróit

Nézegess képeket!

Elolvasom
Ráadásul Costnernek előző kapcsolataiból is van négy gyermeke! A felnőttkorú Annie, Lily és Joe első feleségétől, Cindy Silvától születtek, 13 éves Liam fia pedig Bridget Rooney-tól.

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist, médiaszemélyiség lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal? Hogyan lehet feldolgozni az életünkben felmerülő elakadásokat? Miért káros, ha mindig arra fókuszálunk, hogy mindenki szeressen bennünket? Hogyan békéljünk meg saját tökéletlenségünkkel? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Az élet tehát kerekebb nem is lehetne Costner számára, aki, ha éppen úgy tartja kedve, golfozik, Arsenal-meccsre jár vagy éppen Kevin Costner and Modern West elnevezésű country-zenekarával járja a világot. Azért persze a filmezést sem hagyta abba, 2009-ben a The New Daughter című thriller-horrorban szerepel, 2010-ben pedig Tommy Lee Jones és Ben Affleck oldalán lesz látható a Company Men drámában.
Ezt is szeretjük