Óriási Oscar-botrány: emiatt kellett visszalépnie a gála műsorvezetőjének
Kevin Hart hivatalosan is bejelentette a visszalépését.

kevin-hart-oscar-botrany-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Két nappal azután, hogy az Akadémia bejelentette, hogy a következő Oscar-gálát a népszerű komikus színész, Kevin Hart vezeti majd, a sztár már be is jelentette, hogy visszalép a megtisztelő poszt betöltésétől.

Emiatt lépett vissza

A sztár még 2009-ben posztolt néhány viccesnek szánt, homofób tweetet, melyek most nyilvánosságra kerültek. A gyűlölködő üzenetek elárasztották az Akadémia üzenőfalát, ezért Hart úgy döntött, visszalép a műsorvezetői szerepkörtől, mielőtt még nagyobb negatív felhangot kap az esemény. Az Instagram-oldalán jelentette be a távozását:

- Az Akadémia ultimátumot adott nekem: vagy nyilvánosan bocsánatot kérek, vagy új műsorvezetőt keresnek. Végül úgy döntöttem, hogy visszalépek a poszttól. Nem szeretném, ha az én rossz döntéseim miatt negatív fényben tűnne fel az esemény, ami annyi tehetséges sztárt díjaz.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

I know who I am & so do the people closest to me. #LiveLoveLaugh

Kevin Hart (@kevinhart4real) által megosztott bejegyzés,

Ennek ellenére elnézést kérek az LMBT-közösségtől, amiért a múltban megsértettem őket. Azóta sokat változtam, mai szemmel semmiképp nem poénkodnék a meleg témával. Az emberek változnak, fejlődnek. Nem tudom, mit mondhatnék még. Nagyon sajnálom. Higgyétek el, én mindenkit szeretek - mondta a közösségi oldalon.

Egyelőre nem tudni, ki veszi át Hart helyét. Jimmy Kimmel neve is felröppent, hiszen az elmúlt két évben ő vezette az Oscar-gálát, azonban a hivatalos bejelentésre még várnunk kell.

Ezt is szeretjük