Kerry Katona olyat villantott, amit biztosan nem akart
Kerry Katona az utóbbi időben látványosan lefogyott, a plasztikának és a zsírleszívásnak köszönhetően.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Amióta kilépett az Atomic Kitten nevű brit formációból, Kerry Katona éli a celebmacák látványos, ám semmitmondó életét.

Persze még így is akad elég botrány, amiről hírt lehet adni vele kapcsolatban, hiszen a 29 éves híresség mindig művelt valami megbotránkoztatót.

Botrány és zűrök

Hol mázsásra hizlalta magát, hol pedig karcsúvá engedte, hogy plasztikázzák - miközben a beavatkozásról dokumentumfilmet forgattak, a tévénézők okulására.

Aztán meg a magánéletével került a címlapokra, hiszen valahogy sosem sikerült a megfelelő pasival összemelegednie. Két férjet is elfogyasztott, ez idő alatt pedig nem kevesebb, mint négy gyerkőcöt hozott a világra.

Az utóbbi időben azonban igyekezett helyreállítani eléggé megromlott renoméját, ezért megmakacsolta magát, és turbósebességre kapcsolt. Végleg kidobta második férjét, rendszeresen lejárt az edzőterembe, és felfogadott egy dizájnert is, hogy rendbe szedje a ruhatárát.

Vissza az élre

Az eredmény önmagáért beszél: Kerry Katonát ma már egyre gyakrabban hívják meg különféle vörös szőnyeges eseményre, és egyelőre úgy tűnik, szép lassan visszatalál a társasági életbe, mint csinos és visszafogott sztármami.

No, a körülötte lebzselő lesifotósoknak nem kell félniük, hogy munka nélkül maradnak, Kerry igyekszik néhanapján valamit villantani nekik. Legutóbb például a cseppet sem szexi alakjavító nadrágját, ami átlátszó csipkeblúza alól kandikált ki. De ennyi azért még bőven belefér.
Ezt is szeretjük