Fél év alatt hájasra ette magát Kerry Katona
A botrányos sztárhölgyről fél éve egy zsák pénzért leszívták a zsírt, mostanra azonban sikerült megint iszonyúan elhíznia.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A News of the World közölte a legújabb fotókat Kerry Katonáról, aki megdöbbentően elhízott az elmúlt hónapokban. 


Pedig még fél év sem telt el azóta, hogy Anglia egyik legellentmondásosabb híressége egy zsák pénzt – 15 ezer fontot, vagyis mintegy 4 és fél millió forintot – fizetett ki a plasztikai sebészeknek.

Ennek fejében kövér testéről leszívták a zsírt, túlméretezett melleit összezsugorították, és a striáit is eltüntették.

Kerry Katona jelenleg férjével, Marc Crofttal nyaral Spanyolországban, ahol egy lesifotósnak sikerült lencsevégre kapnia a problémás és megdöbbentően elhízott celebmacát.

A beszámolók és a róla készült fotók tanúsága szerint Katonán mintha egy roham lett volna úrrá az ebéd során, úgy lapátolta magába megállás nélkül a töméntelen mennyiségű élelmet.

Háromfogásos ebédet evett

A 28 éves sztár a háromfogásos ebédet sült hallal és sültkrumplival kezdte, amit egy hatalmas adag kólával öblített le.

Ezek után rendelt egy adag sertésbordát egy korsó hideg sörrel, majd egy adag fokhagymás garnélarákkal és egy Bacardi Breezerrel zárta le a féktelen zabálást! A jelenet alaposan megdöbbentette a nyaralókat. Elképedve nézték végig, ahogy Katona lelkiismeret-furdalás nélkül pusztítja el a tetemes mennyiségű ételt.

Középen Katona januárban vékonyan, jobbra-balra pedig a napokban kövéren

– Úgy evett, mintha holnap a világvége jönne el. Azok közül a kaják közül egy is kikészített volna, szóval nem tudtam volna tartani az elképesztő ütemet.

A három tányér gyors egymásutánban érkezett, és Kerry fél órán belül mindegyikkel végzett – osztotta meg benyomásait a magazinnal az egyik vakációzó szemtanú.

Ezt is szeretjük