Elhunyt a Dallas főszereplője - Napokig titkolták a halálát
Ken Kercheval játszotta Cliff Barnest a Dallasban. A színész 83 évesen hunyt el.

ken-kercheval-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Tegnap este a Hollywood Reporter közölte a szomorú hírt, miszerint Ken Kercheval, a Dallas egyik főszereplője 83 évesen elhunyt. A színész alakította Cliff Barnes karakterét, aki a Ewing család egyik fő ellensége volt.

Ken Kercheval halálának hírét napokig titkolták

A színész vasárnap hunyt el a The Daily Clintonian információi szerint. Egyelőre nem lehet tudni a halál okát. A People magazin felkereste a sztár rokonait, de egyelőre senki nem nyilatkozott.

Ken Kercheval 2016-ban.
Ken Kercheval 2016-ban.
Fotó: Allen Berezovsky / Getty Images Hungary

Ken Kerchevalt számos egykori kollégája gyászolja, például Charlene Tilton és Linda Gray.

"Szomorúan hallom, hogy Ken Kercheval elhunyt. Ő egy különleges ember volt, egy csodálatos színész és édes barát. Nyugodj békében, drága Ken. Micsoda veszteség" - fogalmazta a Dallas Samanthája. A Lucyt alakító Charlene Tilton megemlékezett arról, hogy mennyire sok eseményen voltak együtt, és ő is megfogalmazta, hogy milyen csodálatos ember volt a sztár. "Sajnálom, hogy Lucynak és Cliff Barnesnak nem volt még több közös jelenete együtt. Ő volt az egyik legjobb színész. Isten áldjon, Kenny" - zárta a gondolatmenetét.

Josh Henderson, a 2012-től 2014-ig tartó Dallas folytatásának főszereplője is megemlékezett róla, hiszen Kercheval ebben a szériában is szerepelt. "Elvesztettünk még egy legendát, akivel együtt dolgozhattam. Ken Kercheval volt az eredeti Dallas ikonja, és szerencsénkre visszatért a sorozat új verziójába is. Ez nagy megtiszteltetés volt, Ken. Nyugodj békében, barátom. Remélem, hogy Larry Hangmannel ott fent isztok egyet, és mosolyogva néztek le ránk!" - fogalmazta.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük