Azonnal kórházba szállították! Rosszul lett a forgatáson a népszerű műsorvezető
Kelly Osbourne éppen forgatott, amikor rosszul lett.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kelly Osbourne néhány napja éppen új műsora forgatásán volt, amikor hirtelen összeesett, és rohammentő vitte kórházba.

Az orvosi diagnózis felállítása után kiderült, a színésznő agyvérzést kapott, és még mindig kórházban tartják.

Hirtelen összeesett

Az egykori rocker, Ozzy Osbourne 28 éves lánya, Kelly Osbourne - aki maga is énekel, színészkedik, illetve műsort vezet - éppen az E! Entertainment Television Fashion Police című show-ját forgatta, amikor kolléganőjének odasúgta, hogy nem érzi jól magát.

A következő pillanatban leesett a székről. Szerencsére a nézők között akadt egy orvos, aki azonnal a segítségére sietett.

Hamarosan kiértek a helyszínre a mentősök, akik azonnal kórházba szállították.

Néhány órával az eset után a színésznő szóvivője elmondta, hogy a szépség már jobban érzi magát, eszméleténél van, és stabil az állapota.

Az orvosok megállapították, hogy agyvérzése volt, és emiatt még több napig megfigyelés alatt tartják.

Epilepsziás lenne?

Az internetes közösségi oldalakat természetesen elárasztották az aggódó rajongók hozzászólásai, amelyekre a színésznő már maga reagált kórházi ágyából.

- Köszönöm a jókívánságokat, igen, valóban agyvérzésem volt, az orvosok most próbálják kideríteni, mitől lehetett - közölte rajongóival a Twitteren.

A TMZ online magazin legutóbb azt az információt közölte, hogy a színésznőt azért tartják több napja a kórházban, mert az orvosok arra gyanakodnak, hogy epilepsziás. Az értesülést egyelőre senki nem erősítette meg.

Ezt is szeretjük