Formás popóját kacéran villantotta a csini Kelly Brook

A 29 éves Kelly Brook furfangos módon mutatja meg testének domborulatait.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Kelly Brook 29 éves kora ellenére már számtalan alkalommal megpróbálta beírni nevét a média nagykönyvébe, de úgy tűnik, egyelőre leginkább kapcsolatai vagy domborulatai révén kerül a híradásokba.


A szépség ugyanis egy ideig Jason Stathammel, a brit Bruce Willis-szel járt, majd 2003-ban Billy Zane-nel kezdett romantikus kapcsolatba. A se vele-se nélküle viszonynak végérvényesen 2008 augusztusában szakadt vége. Mostanában pedig Danny Cipriani rögbisztár a kedvese.

Ami a dimbes-dombos testtájak mutogatását illeti, Brook nem amatőr, hiszen 16 éves kora óta modellkedik. Azóta számos magazin oldalain megfordult már, de a rajongók láthatták pózolni óriásplakátokon is Nagy-Britannia szerte.

Ne a szépsége miatt szeressék

2005-ben az Arena magazin részére vállalt be egy fotósorozatot, ahol tíz oldalon keresztül lehetett a sztár félmeztelen testében gyönyörködni. A képek nyilvánvalóan remekül sikerültek, különben mi másért szerepelhetett volna az FHM az évi A világ legszexisebb nője listájának legtetején.

A legutóbb róla készült fotókról a magyar embernek a Mátyás király és székely ember lánya című népmese jut eszébe. A közismert történetben a király különféle furfangos feladatokat eszel ki, ám az okos leányon nem tud kifogni. Nos, ezek egyikeként Mátyás arra kéri a lányt, járuljon elébe, de úgy, hogy legyen is rajta ruha, meg nem is.

Ugyan Kelly Brook nem hálót húzott magára, mint a sztori hősnője, ám az általa viselt fekete harisnya, mely takarja ugyan kerek popsiját, ugyanakkor mégis minden domborulatát sejteti, mégiscsak mesébe illően pikáns.

A szexi ruhaválasztás annál is különösebb, mivel a híresség – aki jelenleg a Moving Wallpaper című tévésorozatban szerepel - mostanában minden erejével azon van, hogy tudatosítsa a nézőkben, milyen intelligens és okos is ő.

- Az emberek mindig meglepődnek, valójában milyen mély érzésű és komoly is vagyok, mivel a tévében butuska, vihogós csajnak állítom be magam – árulta el nemrég.

 Hát, amíg ilyen ruhákat vesz fel, nem valószínű, hogy arra a bizonyos általa emlegetett mélységre lesz kíváncsi a világ.
Ezt is szeretjük