Meztelenül ruhát reklámoz a bevállalós sztár
Merész képek
A fiatal bombázó egy fehérnemű-kollekció reklámfotózásán tette zavartalanul közszemlére pucér testét.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Ha egy cég valamit el akar adni, nincs jobb módszer annál, mint erotikus módszerekkel felhívni a figyelmet az adott termékre. A jelek szerint Ralph Lauren is tisztában van ezzel a ténnyel - különben miért kérte volna fel Kelly Brookot, hogy meztelenül pózoljon a legújabb fehérnemű-kollekcióját reklámozó fotósorozaton?


A 29 éves brit modell-színésznő pedig örömmel mondott igent a legendás divattervező felkérésére, és szemrebbenés nélkül szabadult meg ruháitól.

Mindez nem okozott neki problémát, hiszen a dúskeblű bombázónak van már tapasztalata a magamutogatásban - Brook az elmúlt évek során olyan népszerű magazinokban tette közszemlére bájait, mint a GQ, a Loaded vagy az FHM.

Rekordott döntött hirdetőtáblája

A pasik imádták, a Grazia magazin például a legjobb testű brit nőnek szavazta meg, de több alkalommal végzett előkelő helyen az FHM magazin százas listáján is.

2006-ban például ötödik helyezést ért el, 2007-ben tizenhetedik, 2008-ban pedig harmincnegyedik lett. Állítólag még rekordot is döntött, amikor a Triumph fehérneműgyártót egy, a melléről készített 15 méteres képen reklámozta - egyes vélemények szerint ez volt a világ legnagyobb hirdetőtáblája.

Ami a magánéletét illeti, Kelly Brook igazán jóképű pasik fejét csavarta el. Hét évig Jason Statham párja volt, akivel 2004-ben szakítottak. Nem sokkal később a Túlélősziget című film görögországi forgatásán Billy Zane-nel melegedett össze.

Hamar el is jegyezték egymást, és úgy tervezték, hogy 2008 nyarán házasodnak össze, aztán áprilisi szakításukat követően újra összejöttek, majd augusztusban végleg különváltak útjaik.

Az eredetileg Kelly Ann Parsons nevű celeb 2008 szeptembere óta Danny Cipriani rögbijátékos kedvese.

Ezt is szeretjük