Babaarcú guminő lett a botox miatt Kelly Rutherfordból
A színésznő állítása szerint csak egyetlen alkalommal használt botoxot, ám arca nem erről tanúskodik.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Hollywoodban a sztárok előszeretettel használják a botoxot arra, hogy megszüntessék az öregedés kellemetlen tüneteit. Ezt persze nem igazán szeretik bevallani, ám előbb-utóbb úgyis meglátszik a hírességeken, ha túlzásba vitték a mesterséges megfiatalodást.

A Gossip Girl című sorozat sztárja, Kelly Rutherford azonban kolleganőivel ellentétben őszintén bevallotta, hogy botoxoltatott, ám szerinte másoknak sem kellene ilyen szégyenlősnek lennie ezzel a témával kapcsolatban.

A 39 éves színésznő egy New York-i jótékonysági estélyen közölte a közönséggel, hogy egyszer ő is kapott botox-injekciókat 2006-ban, mielőtt teherbe esett volna.

Vajon tényleg csak egyszer nyúlt botoxhoz?

- Szerintem nagyon jó dolog, ha mindent megosztunk egymással, hiszen a nőknek őszintének kell lenniük mindennel kapcsolatban, kezdve a szüléstől egészen a szépségápolási titkokig. Leülünk vacsorázni, és mindenfélét megkérdezünk egymástól, miért ne vallhatnánk be például, hogy a szülés szörnyű, de a gyerekek imádni valóak, vagy azt mondjuk, hogy én is botoxoltattam – fejtette ki véleményét Rutherford.

A sorozatsztár szerint előbb-utóbb mindenki eljut abba a korba, amikor úgyis kipróbálja a botoxot, ha akarja, habár ő most saját állítása szerint biztosan hanyagolni fogja a tűket, egészen addig, amíg nem lesz két gyermeke és fel nem nevelte őket.

Mindenképpen tiszteletreméltó dolog Rutherford őszintesége, ám már-már rémisztően műanyagarcát látva bárkiben jogosan merülhet fel a kérdés, hogy vajon tényleg csak egy alkalommal nyúlt-e a megfiatalodás közkedvelt szeréhez?

Ezt is szeretjük