Elhunyt John Travolta 57 éves felesége: Kelly Preston mellrákkal küzdött

Kelly Preston két évig küzdött a mellrákkal.

kelly preston

Kelly Preston örökre lehunyta a szemeit, közölte a People magazin. John Travolta felesége súlyos betegségben szenvedett.

Kelly Prestont legyőzte a gyilkos kór

A család szóvivője egy közleményben tudatta a szomorú hírt a lappal.

- Július 12-én, reggel Kelly Preston, az imádni való édesanya és feleség elhunyt, miután két évig küzdött a mellrákkal.

GettyImages-453425254
Fotó: Kevin Winter / Getty Images Hungary

A betegsége miatt gyógyszeres kezelésben részesült, az állapotáról nem nyilatkozott a sajtónak, csak a közeli családtagjai és barátai tudták, milyen nehézségekkel kell megküzdenie.

- Egy okos, gyönyörű és szeretettel teli lélek volt, aki mindig gondoskodott másokról, és személyiségével mindenhova vidámságot csempészett - állt a közleményben.

A színésznőről férje az Instagramon szívszorító módon emlékezett meg.

- Nehéz szívvel közlöm, hogy az én gyönyörű feleségem elvesztette a mellrákkal vívott kétéves csatáját. Bátran harcolt, miközben rengeteg szeretetet és támogatást kapott. A családom és én is örökké hálásak leszünk az MD Anderson Cancer Center doktorainak és nővéreinek, akik segítettek, illetve azoknak a barátainak is köszönjük, akik végig mellette álltak. Kelly szerelmére és életére örökké emlékezünk. Én most az időm nagy részét a gyermekeinkkel töltöm, így bocsássatok meg, ha egy darabig nem hallotok felőlünk. Ámde szeretném tudatni, hogy érezni fogom mindazt a szeretetet és támogatást, amit tőletek kapok majd az elkövetkezendő hónapokban - fogalmazta.

1991-ben házasodtak össze Travoltával, három gyermekük született, Jett 1992-ben, Ella 2000-ben és Benjamin 2010-ben. Sajnos legidősebb fiuk, Jett 2009-ben elhunyt.

Olyan filmekben láthatták őt a rajongók, mint a Jerry Maguire - A nagy hátraharc, a Miről álmodik a lány?, a Nekem 8 vagy a Zűrös páros. Utóbbi forgatásán ismerkedett meg férjével.

Ő John Travolta és Kelly Preston lánya

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen gyönyörű nővé érett lányuk, Ella.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük