Szívszorító fotó: Kelly Preston és John Travolta elhunyt fiukat gyászolják
A színészpár megható fotót osztott meg elhunyt fiukról, Jettről.

john-travolta-kelly-preston-elhunyt-fia-kozos-kep-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kevesen tudják, de John Travoltának és Kelly Prestonnak szörnyű fájdalommal kellett szembenéznie tíz évvel ezelőtt, amikor elvesztették a fiukat, az akkor 17 éves, autizmussal küzdő Jettet.

Szívszorító képet osztottak meg róla

2009-ben a család a Bahamákon nyaralt, Jett-tel pedig a fürdőkádban történt a tragédia, amikor a fiú váratlanul rohamot kapott, beütötte a fejét a kád szélébe, és azonnal meghalt. Természetesen a pár azóta sem tudta kiheverni imádott gyermekük elvesztését, Kelly Preston pedig egy újabb képet posztolt az elhunyt fiáról, amin látszik, mennyire szerették őt.

Mivel április az autizmus hónapja, szerette volna felhívni a figyelmet arra, hogy a betegsége ellenére fiuk milyen csodálatos ember volt, és rengeteg szeretetet adott nekik. Egy közös képet osztott meg, amin hárman láthatóak: az ágyban fekszenek, Jett középen, híres szülei pedig az oldalán, és mindketten puszilják a fiút, aki majd' kicsattan a boldogságtól.

- Az én drága kicsikémnek, Jettnek. Örökké a szívünkben maradsz, kisfiam. Szeretnék sok puszit küldeni az összes csodálatos, autista gyereknek és a fantasztikus embereknek, akik szeretik őket. Mindannyian szeressük, támogassuk és tiszteljük a nehézséggel küzdő gyermekeket - írta a színésznő az Instagram-oldalán. 

A párnak még van két gyermeke, a 19 éves Ella Bleu és a hétesztendős Benjamin - ők tartják bennük a lelket, és miattuk voltak kénytelenek tovább élni az életüket, annak ellenére, hogy fiuk halálába kicsit ők is belehaltak.

Sztárapák, akik elvesztették a fiukat

Sajnos nem John Travolta az egyetlen, akinek át kellett élni ezt a tragédiát. Összeállításunkban megnézheted azokat a sztárapákat, akiknek már el kellett temetniük a saját fiukat.

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Ezt is szeretjük