Csúnyácska kamaszból gyönyörű nő lett: szinte rá sem ismerni Kelly Osbourne-ra
Hernyóból gyönyörű pillangóvá változott Ozzy Osbourne lánya.

kelly-osbourne
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kelly Osbourne az évek alatt rengeteget változott, mára igazi divatkirálynő vált belőle.

A The Osbournes című valóságshow 2002-ben startolt el az MTV zenecsatornán, a műsor a Black Sabbath frontemberének és családjának hétköznapjait tárta a kíváncsi szemek elé. Az egész világ figyelmét élvezték a szereplők, aminek az akkor még csak 18 esztendős Kelly látta kárát, rengetegen kritizálták külsejét.

Kelly Osbourne átváltozása

Már olyan fiatalon is szabad szájúnak és vadócnak ismerhette meg a közönség, de a polgárpukkasztó külső mögött érzelmes belső rejlett. 

Nehezen viselte, hogy folyton a bántások céltáblája volt, a There Is No F*cking Secret: Letters From a Badass Bitch című memoárjában egy külön fejezetet szentelt arra, hogy az őt ért bullyingjelenségről írjon.

kelly osbourne 200
Fotó: Getty Images Hungary

- Ha áldozat vagy, egy dolgot kell észben tartanod: mindig menetelj előre. Csak mostanában kezdtem megérteni, hogy idővel tényleg jobb minden. Azt mondom, jobb, de nem könnyebb, az élet mindig csak egyre nehezebb. A titok nyitja, hogy rájössz, hogyan kell minél teljesebb életet élni. A zaklatók sosem tűnnek el, de meg kell tanulnunk, hogyan legyünk immunisak rájuk, ha megtanulod, hogy építsd az életed pozitív alapokra, dolgozz keményen és szeress, akkor ragyogni fogsz - fejtegette a 2017-es életrajzi könyvben.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Loving today’s makeup by @amberkear 💄

Kelly Osbourne (@kellyosbourne) által megosztott bejegyzés,

Nem is vághatott volna jobban vissza utálóinak, ugyanis az elmúlt években szemkápráztatóan szép lett, ledobta magáról a felesleges kilókat, de a vagány stílusról nem mond le. Rikító, lila hajával is extra nőiesen mutat. 

A divatvilágot is meghódította, saját ruhamárkát dobott piacra. A Stories... by Kelly Osbourne üzleteiben olyan termékeket kínál, melyek az átlagfizetéssel rendelkező emberek számára is elérhető áron kaphatóak.

Demi Moore és Bruce Willis lánya

Ilyen gyönyörű volt Rummer Willis, képeken mutatjuk, hogy festettek a sztárok a 2020-as Oscar-afterpartin.

Ezt is szeretjük