Keira Knightley-ra kiakadtak a rajongók - Nekimentek a színésznőnek
A gyerekneveléssel kapcsolatos döntéseivel nem sokan értettek egyet.

keira-knightley-lanya-mese-botrany-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Keira Knightley-t az Igazából szerelem, A Karib-tenger kalózai és a Büszkeség és balítélet című filmekből ismerheti a közönség. A 33 éves színésznő még mindig szinte kislányos bájjal bír, ezért sokan nem is gondolnák róla, hogy már édesanya, pedig egy hároméves kislányt nevelnek közösen férjével, James Rightonnal.

Különös dolgot nyilatkozott a gyereknevelésről

A színésznő a napokban az Ellen Show-ban vendégeskedett, ahol elmesélte, mi az az egy dolog, amit megtilt a lányának:

- Edie nem nézhet tündérmeséket. A Hamupipőke és A kis hableány is be van tiltva az otthonunkban. Nem akarom, hogy úgy nőjön fel, hogy egy gazdag pasira várjon, aki majd megmenti. Nem. Mentse meg saját magát. Nagyon irritálnak az ilyen mesék. A zenék jók, de Jesszus, Ariel még a hangját is odaadja egy pasiért. Helló? Ez normális lenne? Igaz, kicsit fura, mert én nagyon szerettem a Kis hableányt annak idején, de nem, Edie nem nézheti meg - nyilatkozta a színésznő a műsorban.

A rajongók nagyon kiakadtak a sztár nyilatkozata után, a Twitteren szinte záporoztak az üzenetek, melyekben kérdőre vonják a döntése miatt.

"Szóval a lányod nem nézhet meg pár klasszikus tündérmesét, mert belőled előtört a feminista, de az teljesen oké, hogy te A Karib-tenger kalózaiban hat részen át arra vársz, hogy nem egy, hanem két férfi ugorjon, ha meg kell menteni. Most akkor hogy is van ez?"

keira-knightley-lanya-mese-botrany-nagy

"Ariel megmenti Eric-et, amikor süllyed a hajó, a viharban kiúszik a férfival a karjában, és kivonszolja a partra, láb nélkül. Hamupipőke egész nap gürizik, hogy boldoggá tegye a mostohaanyját és a lányait, és egyedül fenntartja nemcsak a háztartást, hanem az egész családot is. Ariel ember szeretett volna lenni a kezdetektől. Hamupipőke pedig csak el szeretett volna menni a bálba. Öhm, nem emlékszem arra a részre, amikor várnak egy férfi megmentésére..."

"Könyörgöm, ne nevelj már nebáncsvirágot abból a szegény gyerekből. Egy hároméves ezekből a mesékből annyit ért, hogy szép ruhákban, szépen énekelnek a királylányok. Hadd legyen véleménye a dolgokról, ne neveld félre a hülye ideológiád miatt..." - írták neki a közösségi oldalon.

A műsorvezető, Ellen DeGeneres sem tudta igazán hova tenni Keira kijelentését, ezért ő egy viccel próbálta lecsapni a történetet. DeGeneres ugyanis a Némó nyomában népszerű, kelekótya karakterének, Szenillának adja a hangját, ezért megkérdezte, hogy azt szabad-e néznie a kis Edie-nek. A színésznő a halas mesére engedélyt adott, sőt, állítása szerint a Jégvarázst és a Moanát is megnézheti a kislánya.

Ezt is szeretjük