Anyaszült meztelen pózolt Keeley Hazell
Nem csak a melle, de teste is iszonyatosan tüzes
Valóra vált minden férfi álma, a bombázó ledobta összes ruháját!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Feltehetően nem ez az első, és nem is az utolsó eset, hogy a britek egyik kedvenc glamour-modelljéről írunk, hiszen az iszonyúan tüzes kebelcsoda mellett egyszerűen vétek volna szó nélkül elmenni!

A borító - és a lényeg

Most pedig valóra vált minden férfi álma, Keeley Hazell ugyanis végre teljesen pucér, és szexisebb-tüzesebb, mint bármikor valaha!

Az angol szépség neve egyre jobban és ismerősebben cseng a rajongók fülében, ami talán összefügg azzal, hogy ezúttal a neves Maxim magazin francia kiadásában vadítja testi bájaival a férfiakat, már pedig ez a lap általában nem szokott glamour és Page 3 modellekről képeket közölni.

Ez azonban biztosan senkit sem zavar, és érthető, hogy most az egyszer kivételt tettek, hiszen Keeley hatalmas melleit egyre többen imádják a világon, amikről tudni kell, hogy 100%-ig természetesek, cickóit ugyanis sosem műttette meg.

A pucér fotókra már évek óta vártak

A 21 éves modell immáron több éve dobogós helyet szerez az FHM világ legszexisebb nőinek listáján, amelyen 2006-ban és 2007-ben a második, 2008-ben pedig a harmadik helyen végzett.

Hírnevén sokat dobott az a 2007 januárjában kiszivárgott házi szexvideó is, amin egykori pasiját, Lloyd Millert kényezteti kezével-szájával, hogy aztán teljesen begerjedve essenek egymásnak, a tíz perces videót azóta már százezrek látták.

A pucér képek pedig kifejezetten nagy meglepetésnek számítanak Keeley-től, két éve még ugyanis azt nyilatkozta, hogy nem szívesen vállalna be teljesen meztelen fotózást, ezért a Playboy ajánlatát is visszautasította.

Most mégis felcsillant a remény – talán megtört a jég? Ha Hugh Hefner eszénél van még, biztosan tesz egy újabb, visszautasítathatlan ajánlatot a buja bombázónak.

Ezt is szeretjük