Keanu Reeves feleségül vette Winona Rydert - Csak pár ember tudott róla
Tudtuk nélkül mondták ki a boldogító igent.

keanu-reeves-winona-ryder-eskuvo-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Keanu Reeves és Winona Ryder 1992-ben együtt forgatták a Drakula című filmet, melyben a páros össze is házasodik. Azt azonban egyikük sem sejtette, hogy a rendező, Francis Ford Coppola véletlenül egy igazi, román papot hívott a menyegző celebrálására.

Ők sem tudták, hogy igazi volt az esküvő

A színész a Talk című műsorban fedte fel a titkot a véletlen házasságáról, amiről azóta sem tudják, hogy hivatalos-e, vagy sem.

- 1992-ben, amikor a Dracula című filmet csináltuk, véletlenül egy igazi pap volt jelen, szóval valószínűleg Winonával házasok vagyunk. Először azt hittem, csak Winona poénkodik ezzel, de kiderült, hogy tényleg így van, rendes ceremónia volt, meg minden, szóval azóta minden évben küldünk egymásnak üzenetet a házassági évfordulónkon. "Helló, férjem" - mindig így indít. Szóval igen, igaz. Nagyon király a házasságunk - mondta nevetve.

Először Winona Ryder mesélte el a történetet a Végállomás: Esküvő premierjén, és azt is elárulta, hogy Valentin-napon keltek egybe. Mivel egyelőre egyiküknél sem esedékes az esküvő, így utána sem érdeklődtek, hogy igazi-e a házasságuk. Valószínűleg a hivatalos nászhoz papírok is kellettek volna, de a Vegas-i villámesküvők után egyikük sem biztos benne, hogy a pap nem oldotta meg anélkül is.

Azóta már a negyedik filmben játszanak együtt. A Drakula után a Kamera által homályosanban, a Pippa Lee négy életében, tavaly pedig a Végállomás: Esküvőben tűntek fel együtt. Ezek szerint nemcsak a házasságuk működőképes, de a munkakapcsolatuk sem utolsó.

Ezt is szeretjük