Keanu Reeves-re rátalált a szerelem - A tragédiák után újra képes mosolyogni
Egy titokzatos nővel kapták lencsevégre a színészt.

keanu-reeves-uj-baratnoje-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Keanu Reeves jó ideje egyedülálló férfiként tengette a napjait: utoljára 2010-ben láttuk nő oldalán - akkoriban Charlize Theronnal randizott, de néhány hónap után szakítottak egymással.

Ő lenne a sztár új kedvese?

Tegnap azonban egy ismeretlen hölgy mellett kapták lencsevégre a sztárt a hollywoodi Madeo étteremben, ami kedvelt randevúhely a hírességek körében - olyan sztárok járnak ide romantikázni, mint Bella Hadid vagy Lionel Richie.

Keanu egy bájos, ezüstszőke hajú nővel költött el egy finom vacsorát, és nem győzött mosolyogni csinos partnernőjére. A rajongók nagyon örülnek a színész boldogságának, ugyanis a múltját elnézve nem jutott ki neki sok az örömből, különösen párkapcsolat terén.

Kevesen tudják, de Keanu Reeves 2001-ben elvesztette nagy szerelmét, Jennifer Syme-ot, aki autóbalesetet szenvedett, és meghalt - ráadásul a párnak nem sokkal előtte halva született a gyermeke. A színész azóta sem képes feldolgozni a tragédiát.

Reméljük, ezúttal ismét rátalált a szerelem, és megleli a boldogságot - ami már igencsak kijár neki.

Sztárok, akik kaptak egy második esélyt a szerelemre

Pierce Brosnan imádta feleségét, Cassandra Harris-t, akitől szó szerint csak a halál tudta elválasztani 1991-ben, amikor a nő szervezete végleg feladta a harcot a rákkal szemben. Szerencsére azóta ismét boldog Keely Shaye Smith mellett, akivel nemrég ünnepelték 17. házassági évfordulójukat. Nézd meg, még kik azok a hírességek, akik kaptak az élettől egy második esélyt a boldogságra!

Ezt is szeretjük