Keanu Reeves barátnőjéről évekig nem lehetett tudni - Ma már büszkén mutatkozik vele
Évekig nem lehetett tudni semmit Keanu Reeves szerelmi életéről.

keanu-reeves-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Amikor az 55 éves Keanu Reeves kéz a kézben jelent meg 46 esztendős kedvesével, Alexandra Granttel a LACMA Art + Film Gálán 2019 novemberében, a világon szinte az összes bulvárhírekkel foglalkozó médium foglalkozott ezzel, ugyanis hosszú évekig nem lehetett tudni a sármos színészről, mégis hányadán áll a nőkkel.

A sztárpár egyik közeli ismerőse, Jennifer Tilly arról nyilatkozott a Page Sixnek, hogy Reeves és kedvese szerelme nem 2019-ben alakult ki, igazából már sokkal régebb óta járnak, mint ahogy azt eleinte gondolták róluk.

Keanu Reeves és barátnője már legalább másfél éve egy párt alkotnak

A nő a pletykalapnak így nyilatkozott jó barátnője és a színész kapcsolatáról.

- Nagyjából másfél évvel ezelőtt Alexandra azt mondta nekem, hogy Keanu Reeves a pasija. Én erre mondtam is, hogy várj, micsoda? - emlékezett vissza.

- Nagyon lenyűgözött annak a jelensége, hogy novemberben elmentek együtt egy eseményre, és mindenki megőrült, majd azt írták Alexandráról, hogy ő Keanu új barátnője. Pedig már előtte is mutatkoztak együtt, ám mégis csak pár hónapja terjedt el, hogy szerelmesek egymásba.

Tilly szerint a színész és művész kedvese nagyon összeillő páros, sok közös van bennük. Nemcsak a szerelem, hanem a munka is összeköti őket.  A páros korábban dolgozott már együtt Keanu Reeves Ode to Happiness című könyvén, ami még 2011-ben jelent meg, így már több éve ismerik egymást.

A cikk az ajánló után folytatódik

Alexandra művészként a könyv illusztrációját készítette el akkor. 2016-ban egy másik kiadványuk is megjelent Shadows címmel. Van egy közös kis könyvkiadójuk, az X Artists’ Books.

Amikor legutóbb találkozott Keanu Reeves-szel Alexandra Grant kiállításának megnyitóján, pozitív volt róla a benyomása.

- Nem az a típusú ember, aki folyton a figyelem középpontjában akar lenni, nagyon szerény ember, és szerintem emiatt is illenek össze tökéletesen.

Novemberben a People-nek az egyik párhoz közel álló forrás elmondta, hogy Keanu szeretné kicsit nyíltabban megosztani az életét Alexandrával, akivel nagyon boldog együtt. Rá is fért a boldogság a színészre. Nagy szerelme volt Jennifer Syme, azonban 1999 decemberében közös kislányuk halva született, pár héttel később szakítottak egymással. A nő később, 2001 áprilisában autóbalesetben vesztette életét, ezt a nagy csapást a színésznek évekbe telt feldolgoznia.

A BAFTA-díjátadó sztárpárjai

Képes összeállításunkban megnézheted az idei BAFTA-gála legszebb sztárpárjait.

Ezt is szeretjük