Keanu Reeves megvált hosszú hajától: felismered az új külsejével?
Keanu Reeves újra Neo bőrébe bújik.

keanu reeves cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Keanu Reeves az elmúlt években félhosszú hajjal mutatkozott, a szakállát is megnövesztette, ez a megjelenése szinte már a védjegyévé vált.

Ám az ősszel fazonigazítást kért a fodrászától, ugyanis újra elkezdték forgatni a Mátrix negyedik részét. A forgatási munkálatok még februárban kezdődtek, ám a koronavírus miatt hónapokra le kellett állniuk a készítőknek.

Keanu Reeves a Mátrix új része kedvéért alakult át

A színész, mivel újra az egyik legnépszerűbb karaktere, Neo bőrébe bújik, így lenyíratta a haját, illetve a szakálltól is megvált. Szerintünk jól áll az új külső a sztárnak, már régen láthattuk így.

A rajongók közül sokan örültek a változásnak, a Keanu Planet nevű Instagram-oldalon nem győzték dicsérni: "20 évvel fiatalabbnak néz ki most", "fantasztikus lett, így is nagyon szexi" - fogalmazták, mások viszont hiányolják a hosszú tincseit.

"Jaj, így majd hogyan fogja a John Wick negyedik részét leforgatni?" "De kár, hogy levágatta, olyan szép volt a hosszú haja" - írták a kritikusok.

A Mátrix negyedik részét 2020 februárjában San Fransiscóban kezdték forgatni, ezután Berlinben folytatták volna a munkálatokat, de a járvány miatt hónapokig nem dolgoztak. Szerencsére a nyár végén az egész stáb elutazhatott Németországba, ott fotózták le a színészt az új frizurájával. Barátnője, Alexandra Grant is vele tartott a német fővárosba. A mozit eredetileg 2021 tavaszán mutatták volna be, de a jelenlegi tervek szerint 2021 decemberében jelenik csak meg.

Keanu Reeves rajongói nem csak a Mátrix folytatása miatt örülhetnek, hiszen 2022-ben megjelenik a John Wick negyedik része is.

Hírességek csinos anyukái - Keanu Reevesé is köztük van

Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan fest Amal Clooney, Keanu Reeves vagy éppen Jennifer Lopez édesanyja.

Ezt is szeretjük