Keanu Reeves elárulta, milyen volt utoljára az ágyban a barátnőjével: csak ritkán mesél Alexandráról

Keanu Reeves barátnőjét, Alexandra Grantet is megemlítette legutóbbi interjújában.

keanu-reeves-cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Keanu Reevesszel eléggé játékos formában készített interjút a People magazin a John Wick negyedik részének premierje kapcsán, amit már Magyarországon is bemutattak a mozik.

A játék lényege az volt, hogy minden kulcsszóról az utolsó információt árulja el magáról, feltették neki például, mikor táncolt utoljára, vagy mit álmodott előző este. Az utolsó boldog pillanatában természetesen benne szerepelt kedvese, Alexandra Grant is.

Keanu Reeves barátnőjéről, Alexandra Grantről mesélt

- Az utolsó boldog pillanatom pár nappal ezelőtt volt az én édesemmel. Az ágyban voltunk, egymásra voltunk hangolva. Mosolyogtunk, nevettünk és kacagtunk. Nagyszerűen éreztük magunkat, jó érzés volt együtt lenni - idézte fel az intim pillanatot.

GettyImages-1401089663
Fotó: Robin L Marshall / Getty Images Hungary

Eléggé meglepő is volt ez Reevestől, mert óvja a magánéletét, nem az a sztár, aki minden apróságot megoszt a szerelmi életéről.

Alexandrával 2009-ben ismerkedtek meg, a mai napig nem lehet tudni, mikor jöttek össze. Első találkozásuk után tíz évvel vállalták fel a párkapcsolatukat, abban az esztendőben léptek legelőször a vörös szőnyegre egy párként.

A művésznő kilenc évvel fiatalabb a színésznél.

Keanu Reeves nagy tragédiája

Keanu Reeves barátnője, Jennifer 2001-ben hunyt el.

Cover- és ajánlóképek: Getty Images

Ezt is szeretjük